Artikeln innehåller reklamlänkar

Julen 2014 hos The Body Shop

The Body Shop julen 2014

I veckan bjöd The Body Shop in till julens bloggvisning i flaggskeppsbutiken på Drottninggatan. Julen 2014 hos The Body Shop bjuder på kära återseenden i ny tappning, ett fint samarbete och en doftnyhet som väckte stor uppmärksamhet. Ta en titt! 🙂

Mette Maltha

Makeupartisten och stylisten Mette Maltha var på plats för att visa upp julens makeupprodukter och visade hur de kan användas. Hon tipsade bland annat om att man ska våga experimentera och gärna kan blanda allt från olika dofter till makeupprodukter.

Varmt äppelvin
Det bjöds på snittar och varmt äppelvin … Men det bästa var såklart alla spännande produkter.

Julen 2014 hos The Body Shop

Förutom de väldigt populära och återkommande adventskalendrarna ser vi i år en ny makeup för säsongen, Winter Trend 2014, söta presentförpackningar samt tre kroppsvårdsserier i olika dofter.

The Body Shop Frosted Cranberry

The Body Shop Frosted Cranberry

 Tranbärskollektionen är en av The Body Shops bästsäljare och kommer nu tillbaka med en uppdaterad formula under namnet Frosted Cranberry.

The Body Shop Vanilla Brulee

The Body Shop Vanilla Brulee

Förra årets vaniljdoft kommer också tillbaka i en uppdaterad tappning – Vanilla Brulee. Jag var inte så förtjust i vaniljdoften förra året men nu tycker jag att den doftar helt fantastiskt. Lite sötare och ännu mer yummie! Som en kaka! Vaniljdoften ska för övrigt vara killarnas favorit för tjejer 😉

Glazed Apple The Body Shop

The Body Shop Glazed Apple

Glazed Apple är den nya säsongsdoften som ersätter förra årets Ginger Sparkle. Under bloggvisningen var det denna doftnykomling som väckte allra mest uppmärksamhet och stal rampljuset. Glazed Apple-kollektionen innehåller äppelolja från italienska Alperna samt flera olika Community Fair Trade-producerade ingredienser. En av kollektionens höjdpunkter är Glazed Apple Bath Jelly som är lyxiga badbubblor i gelkonsistens.

Jag måste säga att detta nog kan vara en av ÅRETS bästa nyheter från The Body Shop. För wow vad fantastiskt Glazed Apple doftar! Sött, syrligt och väldigt friskt. Glaserat äpple är precis i min smak!

The Body Shop Glazed Apple The Body Shop julen 2014

Som vanligt bjuder The Body Shop även på sockersöta presentförpackningar. Nytt för i år är att The Body Shop samarbetar med organisationen War Child. För varje såld julpresent skänker The Body Shop pengar som finansierar en skollektion för ett barn i ett krigsdrabbat område. Målet globalt är att stödja War Child med sex miljoner skollektioner.

The Winter Wonderful Music Box

En presentförpackning utöver det vanliga är The Winter Wonderful Music Box. Det är en superfin musiklåda som, med ett spinn, spelar julmusik och är fylld med härliga produkter för kroppen.

The Body Shop presenter julen 2014

Julen 2014 hos The Body Shop

Jag fick med mig några produkter hem, så en närmare titt på utvalda godbitar kommer senare! Jag ser särskilt fram emot att prova ögonskuggspaletterna, söta Lip and Cheek Doll och The Sparkler Glazed Apple.

Produkterna är limiterade och finns i butik från den 4 november. Butiken på Drottninggatan har dock redan smygstartat, så om du är sugen på en närmare titt kan du gå dit.

Vad tycker du om Julen 2014 hos The Body Shop? Något som lockar?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share