Artikeln innehåller reklamlänkar

Söta katter – 10 platser de älskar att chilla på!

Söta katter

Cuteness overload! Våra små söta katter älskar att sova och chilla. Typ överallt. Här är 10 platser som är särskilt uppskattade!

1. I väskor

Så här såg det ut när jag skulle packa upp min resväska från Dublin. Öppnade väskan och TA-DA, en katt!

Katt i resväska

2. På axeln

Simba har alltid älskat att sitta på Simons axel och följa med honom runt i lägenheten.

Katt på axel

3. I platspåsar

En given plats för en katt! Shoppingpåse eller tvättpåse spelar ingen roll. Står en påse på golvet finns självklart en katt i den.

Katt i påse

4. På gräset

Om vi ska gå en promenad är det mer chill än gående. Simba älskar att lägga sig ner på gräset och Chanel sitter gärna kvar på en och samma plats.

Katt på gräsetKatt i gräset

5. På Simons laptop

På min laptop får ingen katt vara. Simon har dock inte kunnat motstå deras blickar, så hans laptop är ett givet ställe för kattrelax.

Katt på laptop

6. På sängen

Vi har aldrig förbjudit våra katter att vara i sängen. Att höra en katt spinna i sängen måste ju vara bland det bästa som finns att somna till. Det är så rogivande! Katterna brukar dock slinka in i sovrummet om dörren är öppen och lägga sig på sängen även när vi inte är hemma.

Söta katter i en sängKatt i säng

7.  I lådor

Vad det är med katter och lådor kommer jag nog aldrig att förstå. Jag kunde inte ens förmå mig att slänga lådan nedan förrän den gick sönder eftersom Simba tryckte in sig i den varje dag och såg så snuttig och nöjd ut.

Katt i låda

8. I garderoben

Hur våra söta katter lyckas slinka in i våra garderober är ett mysterium. Men om man inte hittar dem någonstans i lägenheten vet vi att de säkerligen sover i en garderob. Det är inte sällan vi hittar båda katterna i en och samma garderob – på olika hyllor. Mina svarta jeans och dra åt sig päls-plagg har därför förflyttats till hyllor högre upp.

 

Katt i garderob

9. I klösmöbeln

En av katternas favoritplatser är deras klösmöbel. De turas om att sova i den lilla kojan och sitter gärna på plattformen längst upp och blickar ut över lägenheten.

KlösmöbelSöta katter

10. I famnen

Yey, min personliga favorit (såklart!). Både Simon och jag älskar särskilt att ha katterna hos oss i soffan efter en lång arbetsdag. De får oss alltid att koppla av och gör oss alltid glada.

Söt kattSöta katter i famnen

Vem skulle inte bli glad av dessa små sötnosar liksom? 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share