Inspireras av Harley Quinns tuffa makeup till Halloween

Enkel sminkning i rött och blått

Harley Quinn Makeup -Processed with VSCO with j4 preset

Inspireras av superskurken Harley Quinn och kopiera hennes tuffa look till Halloween! Här är några tips på hur du fixar hennes stil.

Jag vet faktiskt inte än vad jag vill klä ut mig till på Halloween än. Men efter att ha sett Suicide Squad bara för några veckor sedan blev jag så inspirerad av Harley Quinns look. Det är en sådär perfekt ta-vad-du-haver-hemma-look inför Halloween.

Med bara ett rött läppstift, en svart eyeliner, samt en blå och röd (eller rosa) ögonskugga kommer du långt. Nu är ju Harley Quinn blond, men med en röd och blå hårmascara/hårskugga i topparna och ett matchande rött och blått sidenband till tofsar tycker jag ändå att jag kommer undan med min mörkare hårfärg.

Harley Quinn Makeup TutorialHarley Quinn Makeup - Halloween Costume Idea

Till min Harley Quinn-makeup har jag använt: