Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är produkterna bakom The Body Shops adventskalender Ultimate 2014

The Body Shop Adventskalender

Vad gömde sig bakom luckorna i The Body Shops lyxigaste adventskalender, 24 Days of Joy Ultimate? Det är något som många undrat. Mitt inlägg om The Body Shops adventskalender var en av de som drog mest trafik i december. Trots att julen har passerat tänkte jag att vi skulle ta en titt bakom luckorna. För frågan återstår: Var Ultimate en ultimat adventskalender eller en besvikelse?

[dropcap size=small]F[/dropcap]örst och främst: Jag har aldrig haft en så här lyxig julkalender förut. Att få öppna en lucka varje dag fram till julafton var en present i sig. Det var en rolig upplevelse och något jag såg fram emot varje morgon. The Body Shop Ultimate gick att köpa för 1 200 kronor och innehöll produkter med ett totalt värde på 2 585 kronor. Bara det visar att kalendern i sig var väldig generös. Jag tycker att den innehöll en bra blandning av ”går åt-produkter” som eye make-up remover, hand cleanse gel och shower gel, till makeup och kroppsvårdsprodukter.

The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate

The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate

Med det sagt hade jag nog ändå blivit lite besviken om jag köpt adventskalendern själv. Som skönhetsbloggare och TBS-nörd har jag nästan provat alla produkter tidigare. Även om bästsäljare är ett säkert och uppskattat kort hade jag hoppats på att få upptäcka fler mer dolda guldkorn från The Body Shops sortiment.

The Body Shop Adventskalender 2014

Men överlag var det en väldigt bra adventskalender som förgyllde alla mörka decembermorgnar fram till julafton. Adventskalenderns trofé gömde sig bakom lucka 24, Vitamin E Overnigh Serum-in-Oil (värde 285 kr). Det är ett fantastisk serum som ger hyn en fin lyster och boostar med hudens egen favoritnäring, E-vitamin. Jag blev också väldigt glad för All-in-one InstaBlur och torroljan Moringa Beautifying oil som kan användas på kropp, hår och ansikte.

The Body Shop Adventskalender 24 Days of Joy Ultimate The Body Shop Adventskalender 2014The Body Shop Adventskalender 2014

Summa summarum skulle jag säga att det var en väldigt generös kalender som bjussade på flera guldkorn och gjorde varje dag fram till julafton lite roligare. Det blev utan tvekan ”24 days of joy”. Hade det varit färre kundfavoriter och fler oväntade produkter som låter en upptäcka andra delar av TBS-sortimentet hade kalendern även varit ultimat i mina ögon.

Du som också haft en adventskalender från The Body Shop: Vilka var dina favoritluckor? Blev du nöjd med produkterna?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share