Artikeln innehåller reklamlänkar

Daisy Beauty Expo 2015: En storslagen minimässa

Tändstickspalatset

Hur kan man muntra upp en mörk januarilördag? Kanske med en minimässa för skönhetsnördar i ett vackert palats? Absolut! I går ägde Daisy Beauty Expo 2015 rum i Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset i Stockholm. Tänk 100 bloggare och journalister, 30 varumärken, 7 föreläsningar, god mat och dryck, mingel och en massa nyheter.

Det var en fantastiskt dag! Att detta var Daisy Beautys allra första press- och bloggmässa hade jag aldrig kunnat gissa. Allt var så perfekt uppstyrt med bra information, trevlig bemötande och så många roliga saker att göra hela tiden. Dessutom, vilken klockren idé att ordna ett större event i början på januari! Det var så roligt att träffa alla underbara bloggvänner som rest från hela Sverige för att närvara. En grym reunion efter jul- och nyårsfirandet.

Bilder från Daisy Beauty Expo 2015

Tändstickspalatset

Daisy Beauty Expo slog upp portarna för en helt lovely frukostbuffé 08.00. På plats fick vi varsin namnskylt och ett häfte med hålltider om dagen.

Viva La Juicy Dior

Jag och Stina Almer fick en doftkonsultation av Diors egen Farao.

Makeup is served
Beauty is served.

Dagens mest kreativa uppdukning stod Bliss, Avène, BareMinerals, Deléor, Elizabeth Arden Pro och Elemis för. Tre gånger ändrades uppdukningen under dagen = smart knep för att locka tillbaka besökare.

Elemis Daisy Beuatybliss-dbexpo15Daisy Beauty Expo 2015 Daisy BeautyDaisy Beauty Expo 2015nvey-bb-cremeFöreläsning Björn Axén

Det fanns ständigt något att göra och upptäcka på mässan. Mellan föreläsningarna kunde man lacka naglarna, få håret fixat, bli sminkad, prova lösögonfransar, mingla bland utställarna eller koppla av med en kopp kaffe.

Nailstyling#dbexpo15

Här provar jag på nyheten Pür minerals Liquid Veil 4 in 1 spray. En foundation på sprayflaska.

Pürminerals foundation#dbexpo15Alqvimia

Tilltalande produkter från det lyxiga och terapeutiska spa- och hudvårdsmärket Alqvimia. Ett märke jag inte ens hört talas om innan mässan.

BareMinerals Annmarie Bjorlind Beauty Pearls

En världsnyhet ur havet från Annemarie Borlind. Beauty Pearls är skimrande pärlor baserade på alger, hyaluronsyra och aktiva ingredienser som ska ge lyster åt huden, skydda och fylla ut fina linjer och rynkor.

Dior nagellack Elmis Apoliva fotkräm - Daisy Beauty Expo

Inte nog med att det var en otroligt rolig, välplanerad och genomtänkt mässa, den bjöd också på en massa bloggpepp! Medan snön yrde utan för Tändstickspalatsets fönster var det helt amazeballs att umgås med skönhetsvänner, inspireras av föreläsningar och upptäcka spännande produkter och märken.

#DBExpo15 lever vidare. Det kliar i mina fingrar att få börja testa härliga nyheter. Antalet presspåsar jag fick med mig hem ska vi inte ens tala om (men du kan få ett hum om det → här).

Björn Axén #dbexpo15

Vill avsluta med att säga tusen tack till Daisy Beauty, alla föreläsare och utställare – och framförallt till Kicki Norman och Sam Bergenstråhle för en fantastisk dag! Daisy Beauty Expo blev utan tvekan en storslagen minimässa med svårslagen stämning och upplägg. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share