Artikeln innehåller reklamlänkar

Ge dina läppar lite söt vardagslyx

Lip balms - Eos Christmas 2015 & Lipsmacker Fruity

Kyligare väder = Dags att bunkra upp med läppbalsam!

Jag har läppbalsam precis överallt. På skrivbordet, vid sängen, i handväskan – you name it! Mitt absoluta must have-produkt står Eos för. Jag kan aldrig få nog av de ekologiska läppbalsamen som levereras i världens bästa och sötaste lilla förpackning. En barnsligt rolig nyhet är att Eos låter dig sätta en personlig touch på deras gulliga lip balms:

Eos Christmas 2015

Eos Christmas 2015
Älskade Eos! Jag klarar inte av att vara utan dig.

EOS Limited Edition Holiday Pack 2015

Inför julen 2015 lanserar Eos egna applikationer som gör det möjligt att personifiera sitt eget läppbalsam. Årets Limited Edition Holiday Pack består av av tre lip balms och hundratals lekfulla och gnistrande klistermärken  som du kan använda för att dekorera ditt lip balm. Kul va? I Holiday Pack ingår de klassiska smakerna Sweet Mint och Pomegranate Raspberry samt den nya limited edition-smaken Vanilla Bean. Jag är just nu helt galen i Sweet Mint. Den friska och uppiggande mintsmaken är helt lovely.

Eos lip balms är 100 procent naturliga och organiskt certifierade av USDA. Formulan är berikad med både sheasmör, jojobaolja och antioxidantrika Vitamin E för att hålla läpparna mjuka och återfuktade i den torra vinterluften.

Shop here: Eos Limited Edition Holiday Pack

Forever Sun Lips

Forever Sun Lips

En av mina alldeles nyfunna läppfavoriter är Forever Sun Lips. Det är ett skönt svalkande läppbalsam med doft av mint och solskyddsfaktor 30 som skyddar läpparna från både UVA- och UVB-strålning. Det håller läpparna mjuka och lena i alla väder och är perfekt för både vintersäsong, sommarsäsong och alla dagar däremellan. Läppbalsamet innehåller både hudvårdande Aloe vera och mjukgörande jojobaolja, men inget tillsatt vatten, vilket är ultimat i kyligt väder.

Shop here: Mejla [email protected] vid intresse.

lip-smacker

Lip Smacker Fruity

En annan produkt jag älskar att applicera på mina läppar är Lip Smacker. De doftar gott, gör läpparna mjuka och lena, är billiga och smidiga att ha med i handväskan. De klassiska Coca Cola-smakerna är mina solklara favoriter men nu, som en kontrast till vintern, tycker jag att det är roligare att satsa på somrigt fruktiga smaker. Som Wild Raspberry till exempel.

Shop here: Lipsmacker Fruity*/ Lip Smacker Original Fruity Party Pack (8 st)*

Vill du se fler av mina läppbalsam-favoriter?

Klicka här

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share