Artikeln innehåller reklamlänkar

IsaDora Golden Edition Holiday Makeup 2015 – Dare to Sparkle

IsaDora Golden Edition Holiday Makeup 2015

My god. Hur läcker är inte IsaDoras julkollektion på en skala? IsaDora glänser bokstavligen extra mycket i vinter med Golden Edition Holiday Makeup 2015.

[dropcap]D[/dropcap]et är en glittrande guld- och metallic-kollektion som levereras i en guldglänsande ny skrud. Fyra bästsäljande läppstiftsnyanser av Perfect Moisture Lipstick lanseras i Golden Edition och får sällskap av en ny superfin ögonskuggspalett och tre nya nagellack. För att sätta extra bling på ögonbryn- och fransar lanserar IsaDora även den spännande nyheten  Glitter Lash & Brow Brush-on gel.

Med det sagt, dare to sparkle!

IsaDora Golden Edition Holiday Makeup 2015

Isadora Eye Shadow Palette Golden Edition 65 Golden Eyes

Kollektionens guldkorn är utan tvekan Eye Shadow Palette Golden Edition 65 Golden Edition (179 kr). Det är superpigmenterade ögonskuggor med fyra skimrande nyanser som går från frostig champagne till guld och kompletteras med en helmatt svart skugga.

Jag älskar framförallt den frostiga glitterskuggan längst till vänster som är superfin att applicera som den är, ovanpå en annan skugga eller till och med på kindbenen för festlig lyster.

Isadora Glitter Lash & Brow

Här är kollektionens mest otippade och spännande nyhet Glitter Lash & Brow* (119 kr/st). Det är två brush-on gel glitter-pennor i guld och silver som kan penslas på fransar och bryn. Jag har faktiskt redan gjort en makeup med dem (Klicka här och se resultatet!).

IsaDora Golden Edition Holiday Makeup 2015

Här ser ni två av de bästsäljande läppstiften i den nya klädnaden. Snygga va? Perfect Moisture Lipstick Golden Edition i 155 Zinfandel & 15 Heather (129 kr/st).

IsaDora Golden Edition Holiday Makeup 2015

Sist men inte minst finns tre nya fina Wonder Nail-lack: 520 Silver Flakes, 520 Gold Flakes & 522 Dark Truffles (79 kr/st). De två första är glänsande metalliclack med större glitterkorn och lacket till höger är ett riktigt snyggt nagellack i burgundy som matchar Zinfandel-läppstiftet perfekt (och dessutom passar super till allt silver och guld).

En superfin julkollektion säger jag. Vad säger du? Något du gillar extra mycket? ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share