Fotografering med Top Model Sverige 2014

Fotografering med Top Model Sverige 2014

top-model-sverige-feben

Här är resultatet av den där hemliga kvällen i april. I en lyxig svit på Hotel Rival fotograferade jag deltagare från Top Model Sverige 2014 för Nelly

Det var en väldigt avslappnad fotografering med mingel, snittar och bubbel till en fantastisk kvällssol utanför. Att fota var dock inte det lättaste. Den stora sviten kändes väldigt liten när jag skulle ta bilder på alla. Det blev så att jag fotade hela kvällen med mitt Sigma 24-70mm F2,8 EX DG . Inte optimalt för porträtt alltså, men enda möjligheten för mig att få med alla på bild samtidigt.

Jag hade i alla fall hur kul som helst och tycker det var särskilt roligt att fota alla eftersom jag följt programmet. Nelly-kampanjen har redan varit så nu får jag fritt dela med mig av bilderna. ♥

top_model-sverige-2014top_model_sverige-2014
Nästan alla deltagare var på plats från Top Model Sverige 2014.

feben_top-model-sverigeelzana-top-model-sverigetop-model-sverige-astridtop-model-sverige_2014top-model-sverige-2014top-model-sverige-sebastianfeben-top-model-sverige

Vad tycker du om bilderna? 🙂 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

16 reaktioner på ”Fotografering med Top Model Sverige 2014”

  1. Hej Ida!
    Jag skulle vilja ha hjälp från dig om du kunde hjälpa mig. Ida jag är 14 år gammal och nästa vecka så är det sista veckan för mig i skolan. Jag har inga planer för vad jag ska göra under sommarlovet. Jag har inte planerat att göra nåt och kan du ge mig tips vad jag skulle göra son en “14 åring” under sommarlovet?
    Tack så mycket om du skulle vilja hjälpa mig 🙄

  2. Vad roligt! Vilken härlig upplevelse efter att dessutom ha följt programmet 🙂 Alltid roligare då också. Vilket intryck fick du av de öga mot öga? Var de kortare än väntan eller längre än väntat osv? För jag har märkt när man träffar kändisar eller modeller att de ofta är kortare än vad man trott. För de är så stora i rutorna liksom.. Kul att höra iaf och intressant?

    Riktigt lyxiga, fräscha foton. Du är bäst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
63 Shares
Pin
Share
Tweet