Artikeln innehåller reklamlänkar

Fotografering med Top Model Sverige 2014

top-model-sverige-feben

Här är resultatet av den där hemliga kvällen i april. I en lyxig svit på Hotel Rival fotograferade jag deltagare från Top Model Sverige 2014 för Nelly

Det var en väldigt avslappnad fotografering med mingel, snittar och bubbel till en fantastisk kvällssol utanför. Att fota var dock inte det lättaste. Den stora sviten kändes väldigt liten när jag skulle ta bilder på alla. Det blev så att jag fotade hela kvällen med mitt Sigma 24-70mm F2,8 EX DG . Inte optimalt för porträtt alltså, men enda möjligheten för mig att få med alla på bild samtidigt.

Jag hade i alla fall hur kul som helst och tycker det var särskilt roligt att fota alla eftersom jag följt programmet. Nelly-kampanjen har redan varit så nu får jag fritt dela med mig av bilderna. ♥

top_model-sverige-2014top_model_sverige-2014
Nästan alla deltagare var på plats från Top Model Sverige 2014.

feben_top-model-sverigeelzana-top-model-sverigetop-model-sverige-astridtop-model-sverige_2014top-model-sverige-2014top-model-sverige-sebastianfeben-top-model-sverige

Vad tycker du om bilderna? 🙂 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share