sigma-24-70Sigma_24-70mm_F2-8Sigma-24-70mm-F2-8

ÄNTLIGEN! I dag har jag köpt objektivet som jag tjatat om alldeles för länge: ett 24-70mm F.2,8. Jag har varit inställd på Nikons egna objektiv men nu slog jag istället till på Sigmas som nästan är hälften så ”billig”. Detta kommer bli ett perfekt allroundobjektiv och bra komplement till mina två fasta objektiv (50mm och 60mm).

Vackra Nynäshamn, inspirerande lägenhetsbilder och events – here we come! 😀

 • Vad roligt 🙂

 • Åh vad kul!!

  Skulle inte du kunna göra en video på när du ritar med din ritplatta, har alltid undrat hur man gör?!..

  Tack och hej=)

  • Absolut! 😀 Måste bara lära mig lite mer först 😉 Men sen så!
   Kram

 • Gud vad roligt för dig! Är så nyfiken på hur du redigerade dessa bilder? Kan du inte fixa några klara Actions du använder dig av som man kan ladda ner? 🙂 Kram på dig!

  • Hihi jaa ser verkligen fram emot att fota extra mycket nu! 😀 Bilderna är fotade utan blixt i RAW-format i hemsk belysning. Så jag har egentligen bara justerat färger och dragit upp kurvor – ingen rolig redigering alls! Men jag kan absolut försöka fixa en framöver. Annars är jag ju själv rätt lat och använder ofta gratis actions på mina bilder 😉 Kram!

   • Men va? Jag älskade hur färgerna är på dom här bilderna. Ser så stilrent och framhävande ut. Har ju mer än säkerligen med bakgrund och hur fotot är taget, men blev så förbluffad bara haha. Ja men gör de, hade vart skoj ändå! 🙂 Gärna typ porträtt som är tagna mer när de är mörkt osv.

    Kram på dig!

    • Haha vad kul att du gör det 😀 Ja absolut, det ska jag fixa!! 🙂 Kram på dig

 • Men snyggt 😀 Vilken kamera!! Wow!

 • Åh vill också ha nytt objektiv! 🙁

 • Regni

  Gillar verkligen ditt understatement ”hälften så dyr” det berikade min dag. Många…

 • Det jag VERKLIGEN gillar!!! Ses på söndag ute på fotoäventyret 😉

 • Ohh, congratulations 😀
  Lenses are indeed something to make one happier!
  I am really longing to acquire my second one, but I guess it’s gonna take a while!

  Hoping for great pictures! :*

  Puss puss

 • Åh vad kul med nytt objektiv!

 • Den är ju billigare då bländaren är 2,8 🙁
  själv föredrar jag typ 1.4 – 1.8 som ligger på ok priser

  • Nikons egna har också bländare 2,8 men kostar dubbelt så mycket. Jag har ju redan ett objektiv med en låg bländare så detta kommer jag använda för att fota landskap, interiör och utnyttja vidvinkeln 😉