This post is available in
sigma-24-70Sigma_24-70mm_F2-8Sigma-24-70mm-F2-8

ÄNTLIGEN! I dag har jag köpt objektivet som jag tjatat om alldeles för länge: ett 24-70mm F.2,8. Jag har varit inställd på Nikons egna objektiv men nu slog jag istället till på Sigmas som nästan är hälften så ”billig”. Detta kommer bli ett perfekt allroundobjektiv och bra komplement till mina två fasta objektiv (50mm och 60mm).

Vackra Nynäshamn, inspirerande lägenhetsbilder och events – here we come! 😀

16 KOMMENTARER

  • Hihi jaa ser verkligen fram emot att fota extra mycket nu! 😀 Bilderna är fotade utan blixt i RAW-format i hemsk belysning. Så jag har egentligen bara justerat färger och dragit upp kurvor – ingen rolig redigering alls! Men jag kan absolut försöka fixa en framöver. Annars är jag ju själv rätt lat och använder ofta gratis actions på mina bilder 😉 Kram!

   • Men va? Jag älskade hur färgerna är på dom här bilderna. Ser så stilrent och framhävande ut. Har ju mer än säkerligen med bakgrund och hur fotot är taget, men blev så förbluffad bara haha. Ja men gör de, hade vart skoj ändå! 🙂 Gärna typ porträtt som är tagna mer när de är mörkt osv.

    Kram på dig!

 1. Ohh, congratulations 😀
  Lenses are indeed something to make one happier!
  I am really longing to acquire my second one, but I guess it’s gonna take a while!

  Hoping for great pictures! :*

  Puss puss

  • Nikons egna har också bländare 2,8 men kostar dubbelt så mycket. Jag har ju redan ett objektiv med en låg bländare så detta kommer jag använda för att fota landskap, interiör och utnyttja vidvinkeln 😉

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.