Artikeln innehåller reklamlänkar

Dreams don’t work unless you do

Dreams don’t work unless you do

baggy-jeans-outfitdreams-dont-work-unless-you-dobaggy-jeans_outfitbaggy_jeans-outfit

Jeans, G-Star (Carlings) ♦ Solglasögon, Ray-BanSneakers, Fanny Lyckman for Estradeur

Hej finingar! Sitter här nästan helt nyvaken och dricker en smoothie. Har jobbat hela natten (och morgonen) med min filmdatabas … Detta är sista uppgiften som ska in i min webbutvecklingskurs innan sommaren. Jag överdriver inte när jag säger att jag drömt om PHP-koder och MySql-kommandon. Nej så snart jag är klar med allt kommer jag på riktigt kunna slappna av och ta tag i mitt liv igen, haha.

Hoppas ni får en fin Nationaldag! Puss på er! ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

24 reaktioner på ”Dreams don’t work unless you do”

 1. Ha! Hur går det till när man drömmer om SQL??? select funny memories from humor center sort by funniest… 🙂

  1. Hahahah jag önskar att det vore så roligt! För mig flimrade det bara förbi en massa kommandon och koder som jag måste lära mig xD

 2. snygg outfit! 😀
  tröjan var sjukt snygg ^^

  du får föresten gärna svara på mitt email. 🙂

 3. Du är verkligen värd ledighet efter denna mastiga termin av studier, jobb med blogg och
  Blogazine , alla möten och event du deltagit i . Hoppas du kan koppla av och tillåta dig själv att ta semester. Många ….

 4. Gud så snygga brallor gumman!
  Vad heter märket på dem? Var inne på Carlings hemsida och kollade men hittade dem inte 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet