Underbara treats för mjuka läppar

Underbara treats för mjuka läppar

Eos Visibly Soft Lip BalmPåsken må vara över, men dessa små söta “ägg” är lika uppskattade året runt. Jag älskar precis allt med Eos randiga godbitar, Eos Visibly Soft Lip Balm och kan inte ens bestämma mig för vilken av dessa jag gillar mest: Vanilla Mint, Blackberry Nectar eller Coconut Milk. Alla är yummie!

Faktum är, att jag typ alltid får tvinga mig själv till att inte bita i läppbalsamen (känner mig som ett barn när jag använder Eos). Inte nog med att smakerna är amazing och förpackningen sockersöt – Eos Visibly Soft känns fantastisk på läpparna och håller läpparna återfuktade suuuuuuperlänge.

Prova till exempel bara att applicera Visibly Soft innan du går och lägger dig. När du vaknar upp kommer dina läppar vara härligt återfuktade, mjuka och redo för vilket läppstift som helst (till och för NYX Lip Lingerie).

Eos Lip Balm Visibly Soft

Eos Visibly Soft Lip Balm

Eos Lip Balm Visibly Soft

Läppbalsamen är berikade med Vitamin C som återfuktar läpparna inifrån och ut, liksom naturligt mjukgörande oljor, sheasmör, antioxidantrik Vitamin E samt hyaluronsyra som gör att läpparna håller sig mjuka extra länge.

Dessutom är de tillverkade av 99% naturliga och 95% ekologiska ingredienser. What's not to love? Detta är ett riktigt treat för läpparna.

Eos Visibly Soft Lip Balm finns att köpa t.ex. HÄR för 79 kr/st (adlink).

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

9 reaktioner på ”Underbara treats för mjuka läppar”

  1. Vill testa EOS, men känner mig lite skeptisk till det läppbalsamet nu. Det har ju varit i media stort om flera som fått allergi av de…

    1. Jag förstår att du är lite skeptisk, är läskigt när såna där saker kommer upp i media. Själv tror jag inte det är något att oroa sig för, men det finns ju en massa andra riktigt bra läppbalsam att använda 😉 Som t.ex. Nivea, Försvarets Hudsalva och Baby lips.

  2. Tjo, det blev något jox när jag kontaktade dig via kontaktformuläret, men på grund av bloggbyte skulle jag behöva beställa ny design. Om du har möjlighet 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet