Artikeln innehåller reklamlänkar

Underbara treats för mjuka läppar

Eos Visibly Soft Lip BalmPåsken må vara över, men dessa små söta ”ägg” är lika uppskattade året runt. Jag älskar precis allt med Eos randiga godbitar, Eos Visibly Soft Lip Balm och kan inte ens bestämma mig för vilken av dessa jag gillar mest: Vanilla Mint, Blackberry Nectar eller Coconut Milk. Alla är yummie!

Faktum är, att jag typ alltid får tvinga mig själv till att inte bita i läppbalsamen (känner mig som ett barn när jag använder Eos). Inte nog med att smakerna är amazing och förpackningen sockersöt – Eos Visibly Soft känns fantastisk på läpparna och håller läpparna återfuktade suuuuuuperlänge.

Prova till exempel bara att applicera Visibly Soft innan du går och lägger dig. När du vaknar upp kommer dina läppar vara härligt återfuktade, mjuka och redo för vilket läppstift som helst (till och för NYX Lip Lingerie).

Eos Lip Balm Visibly Soft

Eos Visibly Soft Lip Balm

Eos Lip Balm Visibly Soft

Läppbalsamen är berikade med Vitamin C som återfuktar läpparna inifrån och ut, liksom naturligt mjukgörande oljor, sheasmör, antioxidantrik Vitamin E samt hyaluronsyra som gör att läpparna håller sig mjuka extra länge.

Dessutom är de tillverkade av 99% naturliga och 95% ekologiska ingredienser. What's not to love? Detta är ett riktigt treat för läpparna.

Eos Visibly Soft Lip Balm finns att köpa t.ex. HÄR för 79 kr/st (adlink).

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share