En Weekend i Bath, England

A Weekend in Bath, England: 48-Hour Itinerary
This post is available in

En Weekend i Bath | En 48-timmars reseguide till Englands romerska spastad

Den romerska spastaden Bath, i England, har i över 2000 år lockat besökare med sina kända mineralrika varmvattenkällor. Med sitt gyllene stadsglow, fantastiska georgianska arkitektur och välbevarade romerska bad är det en destination som är svår att motstå.

Jag fullkomligt älskade att besöka Bath. Jag behövde inte ens spendera en dag i staden för att förstå att detta skulle bli en av mina nya favoritstäder i Storbritannien. Bath är en så vacker, elegant, upplyftande, inspirerande och framförallt romantisk stad. Jag kan knappt vänta på att åka tillbaka tillsammans med min bättre hälft.

I denna reseguide delar jag med mig av min 48-timmars resplan för att ge dig tips och idéer på vad du kan göra, var du kan äta och var du kan bo. Helt enkelt tips på hur du får ut det mesta av en weekend i Bath.

Honey-colored street in Bath, Somerset