7 Sätt att inreda med egna skyltar från Skyltmax

Skyltmax.se - Adaras Egna Skyltar - Inredningstips

Att inreda sitt hem med grafiska posters har nog aldrig varit hetare. Men har du tänkt på att du också kan inreda med personliga skyltar? Bäst av allt? Det är överraskande enkelt, roligt och billigt att designa sina egna skyltar.

Varför inte sätta en personlig touch på din väggprydnad, organisera med självhäftande plastskyltar eller låta en egendesignad vägskylt bli en cool inredningsdetalj? I samarbete med skylttillverkaren Skyltmax tipsar jag om sju olika sätt att inreda med hjälp av egna skyltar.

Du kan designa dina skyltar helt efter eget önskemål och välja allt från material, färg, form, storlek och typsnitt direkt på hemsidan. Du kan även designa exklusiva företagsskyltar och reklamskyltar liksom graverade dörrskyltar och inredningsskyltar.

Varför beställa från Skyltmax?

Det här låter så reklamigt men jag har faktiskt bara positiva saker att säga om Skyltmax. Det absolut bästa tycker jag är:

  • Det är hög kvalitet och överraskande billigt!
  • Det finns många olika typer av skyltar att välja på. Från aluminiumskyltar och graverade plastskyltar och till akrylskyltar, träskyltar, mässingsskyltar med mera. Tro mig, du är i Skyltriket.
  • Du behöver inte vara en mästare på design. Du kan enkelt designa din egen skylt online via designverktyget Skyltomaten. Du hittar även en massa mallar att utgå på sidan med exempel på skyltar.
  • Du kan välja mellan flera olika fästmetoder. Det är allt från inget till skruv, tejp, hängande, flaggfäste och magnet till bordsställ, sugproppar och skylthållare.
  • Det är väldigt snabba leveranser. Produktionen sker i Partille utanför Göteborg och levereras inom 2-7 vardagar beroende på typ av skylt.
  • Det är ingen startkostnad eller minimibelopp för att beställa. Frakt och paketering kostar alltid 40 kr (inkl. moms) per order.
  • De har nöjd kund-garanti

 

1. Sätt upp en egendesignad skylt – istället för en poster eller tavla

ADARAS Egendesignad Aluminiumskylt från Skyltmax.se
“Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars”

På bilden: Aluminiumskylt (200 mm x 265 mm) 

Att köpa både en snygg tavelram och en poster kan lätt bli dyrt, så varför inte designa och sätta upp en egen skylt istället? Det är minst lika snyggt. Jag gjorde en design inspirerad av framsidan på den trendiga coffe table-boken “Love. Style. Life“. På denna skylt valde jag tejpfästen på baksidan så att den enkelt kan sättas upp på vår målade vägg. Men den står just nu fint på en tavellist tillsammans med andra posters.

2. Inred med din egna reklamskylt

Egendesignad aluminiumskylt från Skyltmax - ADARAS BlogazineADARAS Blogazine - Designa din egen skytl

På bilden: Hängande aluminiumskylt (400 mm x 150 mm) 

För alla Youtubers, Instagrammare, bloggare och egenföretagare är detta helt perfekt! Branda dig med en snygg och lyxig skylt som du kan använda i videor, på bilder och i ditt kontor. Det är även något extremt egoboostande med att ha en skylt ovanför sitt skrivbord med sitt företagsnamn på.

Jag valde att trycka upp min logotyp på en aluminiumskylt eftersom jag tycker det ser extra proffsigt ut. Aluminiumskyltar har lång hållbarhet och passar lika bra utomhus som inomhus. Jag valde även att sätta två hål i skylten så att den lätt kan hängas upp på bara en spik. Utgå från en av dessa gatuskyltar så kan du snabbt göra en liknande skylt.

3. Sätt en personlig touch i hemmet med en egen skylt

"a sky full of stars and he was staring at her" - Atticus | Egendesignad skylt

På bilderna: Plastskylt gravyr (150 x 200 mm)

En minimalistisk skylt passar in överallt och kan samtidigt sätta en personlig touch på din inredning. Jag gjorde en liten skylt med ett av mina favoritcitat från Instagrampoeten Atticus: “A sky full of stars, and he was staring at her“. Med en svart ram runt skylten ser det nästan ut som en liten slimmad poster. Mallar med ramar hittar du under citatskyltar och inredningsskyltar.

4. Addera lyx med en graverad skylt

Graverad plastskylt från Skyltmax.se - "Escape the Ordinary"