Artikeln innehåller reklamlänkar

7 Sätt att inreda med egna skyltar från Skyltmax

Skyltmax.se - Adaras Egna Skyltar - Inredningstips

Att inreda sitt hem med grafiska posters har nog aldrig varit hetare. Men har du tänkt på att du också kan inreda med personliga skyltar? Bäst av allt? Det är överraskande enkelt, roligt och billigt att designa sina egna skyltar.

Varför inte sätta en personlig touch på din väggprydnad, organisera med självhäftande plastskyltar eller låta en egendesignad vägskylt bli en cool inredningsdetalj? I samarbete med skylttillverkaren Skyltmax tipsar jag om sju olika sätt att inreda med hjälp av egna skyltar.

Du kan designa dina skyltar helt efter eget önskemål och välja allt från material, färg, form, storlek och typsnitt direkt på hemsidan. Du kan även designa exklusiva företagsskyltar och reklamskyltar liksom graverade dörrskyltar och inredningsskyltar.

Varför beställa från Skyltmax?

Det här låter så reklamigt men jag har faktiskt bara positiva saker att säga om Skyltmax. Det absolut bästa tycker jag är:

  • Det är hög kvalitet och överraskande billigt!
  • Det finns många olika typer av skyltar att välja på. Från aluminiumskyltar och graverade plastskyltar och till akrylskyltar, träskyltar, mässingsskyltar med mera. Tro mig, du är i Skyltriket.
  • Du behöver inte vara en mästare på design. Du kan enkelt designa din egen skylt online via designverktyget Skyltomaten. Du hittar även en massa mallar att utgå på sidan med exempel på skyltar.
  • Du kan välja mellan flera olika fästmetoder. Det är allt från inget till skruv, tejp, hängande, flaggfäste och magnet till bordsställ, sugproppar och skylthållare.
  • Det är väldigt snabba leveranser. Produktionen sker i Partille utanför Göteborg och levereras inom 2-7 vardagar beroende på typ av skylt.
  • Det är ingen startkostnad eller minimibelopp för att beställa. Frakt och paketering kostar alltid 40 kr (inkl. moms) per order.
  • De har nöjd kund-garanti

 

1. Sätt upp en egendesignad skylt – istället för en poster eller tavla

ADARAS Egendesignad Aluminiumskylt från Skyltmax.se
”Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars”

På bilden: Aluminiumskylt (200 mm x 265 mm) 

Att köpa både en snygg tavelram och en poster kan lätt bli dyrt, så varför inte designa och sätta upp en egen skylt istället? Det är minst lika snyggt. Jag gjorde en design inspirerad av framsidan på den trendiga coffe table-boken ”Love. Style. Life”. På denna skylt valde jag tejpfästen på baksidan så att den enkelt kan sättas upp på vår målade vägg. Men den står just nu fint på en tavellist tillsammans med andra posters.

2. Inred med din egna reklamskylt

Egendesignad aluminiumskylt från Skyltmax - ADARAS BlogazineADARAS Blogazine - Designa din egen skytl

På bilden: Hängande aluminiumskylt (400 mm x 150 mm) 

För alla Youtubers, Instagrammare, bloggare och egenföretagare är detta helt perfekt! Branda dig med en snygg och lyxig skylt som du kan använda i videor, på bilder och i ditt kontor. Det är även något extremt egoboostande med att ha en skylt ovanför sitt skrivbord med sitt företagsnamn på.

Jag valde att trycka upp min logotyp på en aluminiumskylt eftersom jag tycker det ser extra proffsigt ut. Aluminiumskyltar har lång hållbarhet och passar lika bra utomhus som inomhus. Jag valde även att sätta två hål i skylten så att den lätt kan hängas upp på bara en spik. Utgå från en av dessa gatuskyltar så kan du snabbt göra en liknande skylt.

3. Sätt en personlig touch i hemmet med en egen skylt

"a sky full of stars and he was staring at her" - Atticus | Egendesignad skylt

På bilderna: Plastskylt gravyr (150 x 200 mm)

En minimalistisk skylt passar in överallt och kan samtidigt sätta en personlig touch på din inredning. Jag gjorde en liten skylt med ett av mina favoritcitat från Instagrampoeten Atticus: ”A sky full of stars, and he was staring at her”. Med en svart ram runt skylten ser det nästan ut som en liten slimmad poster. Mallar med ramar hittar du under citatskyltar och inredningsskyltar.

4. Addera lyx med en graverad skylt

Graverad plastskylt från Skyltmax.se - "Escape the Ordinary"

På bilderna: Plastskylt gravyr (295 mm x 295 mm)

Som en tavla utan ram. Ibland behövs inte mycket för att addera pricken över i:et. Även om det bara är synligt vid en närmare titt, är det något med gravyr som gör att texten ser så lyxig ut. Min plastskylt med mitt motto ”Escape the Ordinary” är väldigt minimalistisk men ändå så snygg och glammig.

5. Få ordning och reda med snygga självhäftande plastskyltar

Inredningstips med självhäftande plastskyltar från Skyltmax.se

På bilden: Plastskylt gravyr (45 mm x 15 mm) 

Istället för etiketter eller utskrivna klisterlappar, organisera med självhäftande plastskyltar. Det är särskilt perfekt för de lådor, tidskriftssamlare eller askar som står framme, och du vill ha en enhetlig stil på. Jag gjorde två självhäftande plastskyltar (för 25 kr/st) till mina två tidskriftssamlare som står på skrivbordet.

6. Skräddarsy dina magneter

På bilderna: Plastskylt gravyr (60 mm x 60 mm) & Plastskylt gravyr (100 mm x 100 mm) 

Du kan också göra om dina skyltar till snygga magneter. Det är bara att välja magnetremsa som fäste och visp så får du en personlig touch på alla magneter. Låt magneterna vara en inredningsdetalj på allt från kylskåpet, diskmaskinen eller metallnätet/armeringsnätet ovanför skrivbordet.

Jag designade två magneter med min logotyp på (tänkte även att de kan vara snygga i flatlays), samt en magnet med en av Skyltmax färdiga skyltmallar (för nödutgång).

7. Dekorera med en personlig vägskylt

På bilderna: Hängande aluminiumskylt (270 mm x 80 mm) 

Brick Lane, Abbey Road, Sunset Blvd eller kanske Lärkvägen? Ett kul inredningstips är att sätta upp en personlig vägskylt på väggen. Välj namnet på en av dina favoritgator eller ta ditt eget efternamn. Jag fortsatte att marknadsföra mig själv och körde på ”ADARAS Ave”. Det blev så snyggt! Skylten passar perfekt i reklamsyfte men är även lika fin som inredningsdetalj i hemmet. Utgå från en av dessa husskyltar så kan du snabbt göra en liknande skylt.

Tips för att designa egna skyltar

  • Fundera först på vad du vill ha skylten till. Ska den vara utomhus eller inomhus? Ska den vara i färg eller svartvit? Bestäm vad du ska ha skylten till så blir det lätt att göra materialval.
  • Om du vill skapa skyltar med din egen design, tänk på att ladda upp en högupplöst bild. Använd vektoriserade bilder och CMYK-färger för bästa resultat.
  • En massa snygga gratis typsnitt hittar du till exempel på Dafont.com och Fontsquirrel.com.
6 Shares
Pin
Share
Tweet
Share