Artikeln innehåller reklamlänkar

The Body Shop utökar Drops of Youth-serien

The Body Shop Drops of Youth

Upptäck kraften av motståndskraftiga stamceller! I morgon lanseras två nya familjemedlemmar i The Body Shops Drops of Youth-serie. Välkomna Youth Essence-Lotion och Youth Cream.

Jag är ett stort fan av Drops of Youth (framförallt av den fantastiska leave in-ansiktsmasken Bouncy Sleeping Mask och Eye Concentrate) och tycker det är superkul att se ett tillskott i serien – så att man kan få en komplett hudvårdsrutin för morgon och kväll.

De två nyheterna har berikats med en kraftfull blandning av tre potenta växtstamceller från tre motståndskraftiga växter: Edelweiss (känd för sina skyddande egenskaper), marton (känd för sina sammandragande egenskaper) och strandlilja (känd för sina uppfriskande egenskaper). Växtstamceller är växtens ”förnyelsemotor” och källan till växtens livskraft. Det är en av naturens starkaste regenerationskrafter och ett himla bra tillskott i en serie för dig som vill tackla hudens första tecken på åldrande.

Även det bästsäljande serumet Drops of Youth Youth Concentrate (1 säljs var 23:e sekund!) har fått en ny formula med de tre växtstamcellerna.

Nytt i The Body Shop Drops of Youth

The Body Shop Drops of Youth

Youth Essence-Lotion (225 kr) appliceras efter rengöring – innan serum och ansiktskräm. Den ska göra huden starkare, fastare och fräschare.

Youth Concentrate (495 kr) är vårdande serumdroppar som fuktighetsbevarar och ger ny energi och lyster till torr hy.

Youth Cream (325 kr) är en härligt lätt vispad kräm som ska ge en lenare, fräschare och friskare hud.

The Body Shop Drops of Youth Youth Cream

Alla produkter i serien har även fått nya snygga premiumförpackningar. Du hittar nyheterna i butik från och med i morgon, den 12 januari.

Har ni provat något från Drops of Youth-serien? Och vad tror ni om nyheterna?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share