Artikeln innehåller reklamlänkar

Daisy Beauty Expo 2016: Stort bildregn från skönhetsmässan

Daisy Beauty Expo 2016

I går var det dags för årets första och kanske allra bästa skönhetsmässa: Daisy Beauty Expo 2016.

Vi var ett stort gäng skönhetsbloggare och journalister som samlades på mysiga Tändstickspalatset för en heldag med skönhet i fokus. Precis som förra året hade vi flera intressanta föreläsningar att se fram emot, liksom massor av spännande nyheter att ta del av från årets utställare.

Dagen började med en underbar drop-in frukost 08.00 och avslutades med after work 16.30. Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte vart tiden tog vägen. Klockan var plötsligt över halv fem när jag insåg att jag inte ens hunnit spana in alla utställare och uppenbarligen HELT MISSAT de allra snyggaste uppdukningarna av produktnyheter, signerat L'Oréal Paris samt Nimue, ArtDeco, Kalahari och phformula.

Well? Jag kan bara konstatera att tiden går fort när man har roligt.

Daisy Beauty Expo 2016

Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset

Klockan 10.00 presenterade L'Oréal Paris vårens trendiga nyheter. Vi kan bland annat se fram emot en ny eyeliner med den första runda tippen som gör att du kan skapa mer kreativa looker, samt sjukt snygga nagellack – inspirerade av oljemålningar. L'Oreal Le Vernis a l'huileBjörn Axén #dbexpo16

Stina och jag passade på att få håret fixat hos Björn Axén.

#dbexpo16 Ghd

Ögonskuggor från CiatéMakeup hos Ciaté

Sedan fick jag bättra på sminket hos Akademikliniken med makeup från Ciaté.

Ciaté MakeupEucerin

OPI visade upp sin snygga vår- och sommarkollektion New Orleans och bjöd på proffsig lackning.

#dbexpo16 Marc Inbanemax-factor_glasses

Rebecka, jag och Amanda provade en kommande nyhet från Max Factor: glasögon!

Kakan Hermansson

Bästa Kakan!

Daisy Beauty Expo 2016

Bland det bästa med Daisy Beauty Expo tycker jag att det är så tidigt på året. Januari är annars ofta en rätt så tråkig och mörk månad. Vad passar då inte bättre än en minimässa i ett fint palats? Det är underbart att få en kick i baken efter julledigheten, att träffa bloggkollegor och samtidigt få chansen att inspireras av vårens mest spännande beautynyheter.

Och yes … det var sjukt mycket intressanta nyheter att ta del av. Så mycket att knappt en resväska räckte till alla pressprover (vilket Wysteriia typ kan intyga).

Hur som helst. Jag har såååå mycket roliga saker att visa er och har blivit inspirerad till tusen. Tack igen Daisy Beauty för en helt fantastisk mässa!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share