Artikeln innehåller reklamlänkar

DIY: Slå in presenter utan papper med Furoshiki

DIY: Paketinslagning utan papper med Furoshiki

Säg hej då till paketinslagning med papper och tejp. I dag visar jag hur du enkelt kan göra en söt presentpåse i tyg med hjälp av den japanska tekniken Furoshiki. Ett perfekt eko-vänligt paketinslagningstips inför Alla hjärtans dag liksom kommande födelsedagar.

Furoshiki kan användas för att slå in eller bära i princip vad som helst. Det finns massor av olika stilar. Just denna teknik för att göra en snabb presentpåse fick jag lära mig på ett Lush-event. Jag tycker det är ett så smidigt och enkelt sätt att slå in gåvor på. Dessutom kan scarfen eller tyget återanvändas vilket är både miljövänligt och roligt.

Checka in min video här nedanför så visar jag hur du gör!

DIY: Slå in presenter utan papper med Furoshiki

Glöm inte att prenumerera på min Youtube-kanal! Nästa video dyker upp nästa söndag 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share