Artikeln innehåller reklamlänkar

Kicks Beauty News Våren 2015

Kicks Beauty News våren 2015 Kicks Colour Stick

Nude-nyanser, viktlösa foundations och matta läppar är supertrendigt i vår. Näst ut på skönhetshyllorna är Kicks Beauty News: Invisible Skin Foundation, Nude Palette och Colour Stick.

Jag som aldrig kan få nog av jordnära nyanser till vardags är särskilt sugen på att prova ögonskuggspaletten. Den senaste tiden har IsaDoras Nude Essentials Eye Color Bar blivit lite av en favorit, så det ska bli kul att se hur Kicks egna, lite dyrare palett, står sig mot den.

Kicks Beauty News Våren 2015

  • Nude Palette (229 kr) innehåller åtta ögonskuggor med matta och skimrande nude-nyanser.
  • Invisible skin Foundation (229 kr) är en flytande foundation med SPF 20 som ska ge huden en naturlig lyster och ett slätt resultat som varar länge.
  • Colour Stick (119 kr) är en läppstiftspenna som ger ett matt resultat. Innehåller sheasmör och mjukgörande ämnen. Jag har testat den gammelrosa nyansen ”Sweet as Candy” samt den röda nyansen ”Classic Hollywood”. Båda är superfina på läpparna och håller länge. Jag hade dock önskat att formulan var lite mer krämig och mjukgörande. Nu behöver jag applicera läppbalsam under för att läpparna inte ska bli för torra.

Utöver dessa nyheter får Kicks Professional Brushes tillskott av nya spännande applikatorer. Kicks har bland annat tagit fram nya, unika foundationssvampar som är latexfria och kan applicera all typ av formula.

Kicks Beauty News våren 2015
Något som lockar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share