Artikeln innehåller reklamlänkar

New in: Romantiska vårfavoriter

Spring Items

Puderrosa, blommönster och fräscha dofter. Här är sex nya ting som får mig att längta efter varmare väder, ljusare dagar och vårblommande buskar och träd.

  • BLOMMIGT IPADFODRAL. Hur fint på en skala? I love it! Skyddar samtidigt som det är praktiskt och snyggt. Det är enkelt att ställa upp för filmtittande.
  • PLÅNBOKSFODRAL. Ett nytt fodral till min iPhone 5 som matchar iPadfodralets romantiska tema. Till skillnad från mina andra plånboksfodral är detta tunnare och smidigare.
  • NEW YORK YANKEES FOR HER EDT. En sportig, flirtig och fräsch doft. Öppnar med saftiga noter av plommon, aprikos och guava för att sedan övergå i ett hjärta av tahitigardenia och jordgubbsblomma. Basnoterna består av vanilj, musk och sandelträ. Yummie!
  • ISADORA GEL NAIL LACQUER SPRING COLORS 2015. IsaDora lanserar sju nya nyanser av Gel Nail Lacquer. Jag älskar den vita nyansen Marble, bubbelgumsrosa Pink Scooter och puderrosa Boho Pink. Lacken härdas i dagsljus eller vanligt lampljus och används tillsammans med det speciella topplacket. Ger en veckas glans!

IsaDora Gel Lacquer 239 Boho Pink
IsaDora Gel Lacquer 239 Boho Pink ♥

[divider]Fler romantiska vårting:[/divider]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share