Artikeln innehåller reklamlänkar

Min första digitala teckning: Lisa Olsson

lisa-olsson-teckning teckning_lisa-olsson

Min första digitala teckning med ritplattan fick föreställa ingen mindre än den chica modebloggaren Lisa Olsson. Jag älskar hennes stil, alla interaktiva stillbilder och fastnade direkt för denna bild som jag inte kunde låta bli att rita av.

Jag kan inte ens beskriva känslan att kunna rita digitalt. Varför har jag inte köpt en ritplatta tidigare? Det är så himla roligt! Att dessutom kunna ångra sig och göra flera varianter av samma teckning är lyx. Det här är även första gången som jag använt mig av Illustrator. Jag gjorde skissen där och färglade sedan bilden i Photoshop.

Jag bytte förresten ut min Wacom Intuos pen & touch mot den bättre Wacom Intuous pro medium. Den ritplattan kostar drygt en tusenlapp mer men har åtta programmerbara knappar och en touch ring på sidan som är riktigt bekvämt. Intuous pro har även dubbelt så många tryckpunkter i pennan. Så om du själv funderar på att köpa en ritplatta skulle jag rekommendera den dyrare!

Vad tycker du om min första teckning? Förslag på nästa motiv? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share