Min första digitala teckning: Lisa Olsson

Min första digitala teckning: Lisa Olsson

lisa-olsson-teckning teckning_lisa-olsson

Min första digitala teckning med ritplattan fick föreställa ingen mindre än den chica modebloggaren Lisa Olsson. Jag älskar hennes stil, alla interaktiva stillbilder och fastnade direkt för denna bild som jag inte kunde låta bli att rita av.

Jag kan inte ens beskriva känslan att kunna rita digitalt. Varför har jag inte köpt en ritplatta tidigare? Det är så himla roligt! Att dessutom kunna ångra sig och göra flera varianter av samma teckning är lyx. Det här är även första gången som jag använt mig av Illustrator. Jag gjorde skissen där och färglade sedan bilden i Photoshop.

Jag bytte förresten ut min Wacom Intuos pen & touch mot den bättre Wacom Intuous pro medium. Den ritplattan kostar drygt en tusenlapp mer men har åtta programmerbara knappar och en touch ring på sidan som är riktigt bekvämt. Intuous pro har även dubbelt så många tryckpunkter i pennan. Så om du själv funderar på att köpa en ritplatta skulle jag rekommendera den dyrare!

Vad tycker du om min första teckning? Förslag på nästa motiv? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

45 reaktioner på ”Min första digitala teckning: Lisa Olsson”

 1. Åhh, herrejösses vad snyggt!

  Du kan göra ett porträtt på mig!! Haha nej då. 😉
  Men det hade varit kul om du gjorde ett “familjeporträtt” på dig, Simon och lillkissen 😀

 2. Riktigt snygg! 🙂 Jag funderar på en ny ritplatta, jag kommer inte köpa en med tusch, gillar verkligen inte det. Jag är egentligen sugen på att köpa en wacom sufplatta, men den är alldeles för dyr så det blir nog en Intuos4 🙂

 3. Åh vad fin! Kan inte du göra en tutorial på hur du ritar i illustrator och hur du sedan färglägger i photoshop? Köpte nyss en ritplatta och vill gärna lära mig mer om hur man ritar i datorn, så det skulle verkligen vara till stor nytta om du gjorde det:)

 4. Vad du än tar dig för blir resultater “toppen”. Jag är inte lite avundsjuk utan mycket. Många…

 5. Lägg av! Jag är så himla avis på dig. Beundrar dig sjukt mycket. Du har allt alla vill ha. Du kan så mycket, du är så kreativ och skapande i alla livets former. Du är fantastiskt på allt du gör och allt du försöker göra! Helt otroligt. Jag älskar dina talanger. Du bevisar ett sånt engagemang varenda gång. Älskar det!! Önskar att jag var lika duktig som du på allting. Du är en stark förebild inom kreativitet och skapande. I alla former.

 6. Åh herre vad duktig du är! Dröm bild! WOW *_* Kan du inte måla mig! HAHA 🙂 Skoja bara, tror du har bättre att göra! Puss

 7. Så snyggt 🙂 WHAU alltså. Underligt bloglovin visar inte alla dina inlägg har inte sett detta och några andra inlägg dåligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet