Artikeln innehåller reklamlänkar

5 Saker du borde göra i helgen

Saker du borde göra i helgen

Hur många saker finns det inte som vi alla borde göra men som vi ofta skjuter upp till senare? Som en liten kick i baken kommer här en lista med fem saker jag tycker du borde göra i helgen.

1. Vårstäda din dator

Det är mer än dags min vän. Tillbringa allt från tio minuter till en timme med att vårstäda din dator. Organisera ditt datautrymme, ta bort bilder, defragmentera hårddisken, sortera i dina mappar, radera gamla e-postmeddelanden och temporära filer. Ett superbra och gratis program att använda är CCleaner. Med det programmet får du snabbare dator med ett klick.

2. Rensa i minst en låda

En kökslåda, skrivbordslåda eller strumplåda spelar ingen roll. Det bästa är att bara börja någonstans. Även om du inte har tid att städa hinner du definitivt rensa och städa i minst en låda.

3. Organisera din mobil

Organisera appar i olika mappar, ta bort appar du inte använt på länge och överför alla bilder du vill ha kvar till din dator. Radera resten och frigör en massa utrymme.

4. Säkerhetskopiera dina viktiga filer

Jag vet, väldigt tråkigt. Men du kommer tacka dig själv om något skulle hända med dina enheter. Överför alla viktiga dokument och bilder till en extern hårddisk.

5. Träna

Om du tänker att ditt nya liv börjar på måndag, tänk om. Det kan vara svårt att hitta motivationen till att börja träna och motionera. Men det handlar egentligen bara om att komma igång och få in det i din dagliga rutin. Börja smått. Gå en promenad eller varför inte passa på att göra några armhävningar och utfall medan du vårstädar datorn? Gör det enkelt!

Såå hur många punkter hinner du pricka av redan i dag? 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share