Artikeln innehåller reklamlänkar

De 4 bästa Victoria’s Secret-dofterna

victorias-secret-best-scents

Förför dina sinnen med svarta vinbär, vanilj, vita orkidéer, liljor och melon. Om du, som jag, älskar blommiga och fruktiga dofter kan jag tipsa dig om de bästa VS-alternativen.

Det är lite tur i otur att Victoria’s Secret-produkter inte är helt lätt att få tag på i butik i Sverige. Tur för att jag nog annars hade gjort av med en massa extra pengar varje månad och otur för att vi, särskilt, vill veta hur en doft är innan vi köper den. När jag var på Victoria’s Secret-butiken på Arlanda passade jag på att lista ut vilka som är mina absoluta favoriter. Ta en titt!

 • Secret craving
  Secret craving är en underbar varm doft av svarta vinbär och vanilj. Doften är väldigt tjejig och förförisk, vilket även killen kan intyga 😉
 • Such a flirt
  Such a flirt är en blommig doft med stjärnfrukt och vita orkidéer. Den är lätt, fräsch och luktar supergott.
 • Pure seduction – FAVORIT!
  Det här är doften som jag alltid måste ha hemma, no matter what. Pure seduction har en förförisk och fruktig doft av röda plommon, melon och söt fresia. Jag tröttnar aldrig på den och köper gärna både body lotion och EdT. Använder du den som EdT sitter den lääänge.
 • Sheer Love:
  En blommig och frisk doft med inslag av rosa lilja och vit bomull, samtidigt som kamomill och aloe vera har en uppfriskande formula. Ett perfekt alternativ till sommaren!

Av dessa dofter skulle jag framförallt rekommendera Pure seduction och Secret craving. De är två säkra kort om du beställer online. Till skillnad från andra VS-dofter tycker jag att de är lite tyngre och sitter längre. Dessutom luktar de såklart helt amazing!

Du hittar Victoria’s Secret-produkterna bland annat på Lyko.se.

Vilken VS-doft föredrar du?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share