Artikeln innehåller reklamlänkar

Social Thursdays med Nescafé Dolce Gusto

nescafe-dolce-gusto_social-thursday

I går tjuvstartade Nescafé Dolce Gusto kampanjen Social Thursdays och jag blev därmed Sveriges första värdinna för det roliga konceptet. Jag fick bjuda hem fem tjejkompisar för ett kaffeprovningsevent ledd av superbaristan Erwing Grandes Morales.

Så tillsammans med min bästis Natalie och de grymma tjejerna i Kick Back Pack fick vi i går kväll prova kaffe, käka cupcakes och bara ha det mysigt.

cupcakeserwing-grandes-morales
Vi skålade med kaffe. Varför i vinglas kanske du tänker? Jo, för: varför inte? Vin har ungefär 300-400 aromer medan kaffe har det dubbla. Så livets dryck borde helt enkelt alltid drickas ur vinglas 😉 kaffeprovning-nescafe-dolce-gusto
Jag och Natta samt Kick Back Pack – Johanna, Moa, Keela och Caty. nescafe_dolce_gusto_social-thursday
erwing_grandes-morales
Som tur var fanns det även alternativ för kompisarna som inte dricker kaffe. Vem säger nej till iste, varm choklad eller kanske ett glas chai latte med en vacker chokladdekor på? Inte jag (även om jag älskar kaffe också)! 😀

Vill du också bjuda dina kompisar på en kaffeprovning? Första torsdagen varje månad fram till maj kommer Nescafé Dolce Gusto arrangera Social Thursdays där du, via en app på facebook kommer ha möjligheten att bjuda hem 5-15 vänner. Nescafé tävlar ut kaffeprovningsskit innehållande en kaffemaskin, kaffe och något smarrigt att bjuda gästerna på. 20 platser per månad tävlas ut och det är först till kvarn som gäller. En av värdarna kommer sedan slumpvis bli utvald till att få en hemlig överraskning eller besök under sitt event.

Läs mer på Nescafé Dolce Gustos Facebooksida och passa även på att spana in fler bilder från kvällen! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share