Rosa gelenaglar med bling bling

Rosa gelenaglar med bling bling

Snygga Naglar Nynäshamn

I kväll har jag fixat naglarna igen hos min grymma kompis Kasia på Snygga Naglar Nynäshamn. Hon fick som vanligt fria händer och fick mig (som vanligt) att lämna salongen med världens största leende. Rosa, glitter och gnittrande stenar? I LOVE IT! Mina nya gelenaglar är som en accessoar 😀

Kasia är även grym på att uppdatera sin Instagram. Spana in @snygganaglarnynas för härlig nagelinspo varje vecka! ♥

Snygga Naglar NynäshamnSnygga Naglar Nynäshamn

Vad tycks? 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

17 reaktioner på ”Rosa gelenaglar med bling bling”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet