Artikeln innehåller reklamlänkar

Color Riche 30 Years Lipstick – En komplett läppstiftsgarderob

L'Oréal Color Riche Lipstickloreal-color_riche-lipstick_3 Vampigt röda, knalligt rosa, nude eller kanske vågat lila? Visste du att L'Oréal Paris Color Riche firar 30 år 2015? Color Riche-läppstiften är i dag en av världens mest sålda läppstift och finns i 21 olika nyanser.

Jag fick denna HELT sagolika jubileumsbox (som kan liknas vid en läppstiftsgarderob) med läppstift i våras och är helt frälst i alla nyanser. Jag hade tänkt att skänka bort nyanser jag inte använder men faktum är att det är alldeles för roligt att variera och experimentera.

L'Oréal Paris Color Riche Lipstick

L'Oréal Color Riche Lipstick

Jag älskar mina Color Riche-läppstift. De är så krämiga, lättapplicerade och sköna på läpparna. Dessutom finns det ju så många roliga nyanser att välja bland. Läppstiften är designade för att passa varje kvinnas naturliga färg, från blondiner till brunetter och från ljusa till mörka hudtoner – men jag brukar mixa och matcha efter vad jag känner för (som jag gjorde i denna video t.ex.) 🙂

L'Oréal Color Riche Lipstick
Glimmande choklad (236 Organza) eller en kall ljusrosa ton (303 Rose Tendre)? Vilken nyans väljer du i dag?

Jag tror faktiskt inte att vi kvinnor kan ha FÖR många läppstift. Visst passar vissa nyanser bättre än andra beroende på om du har en varm eller kall hudton, men jag säger bara: Strunta i alla regler och hitta en nyans DU gillar. Det är superkul att kunna sätta färg på leendet och välja nyans efter kläder och humör.

L'Oréal Paris Color RicheL'Oréal Color Riche Lipstick

Här syns en av mina nyaste Color Riche-favoriter, 431 Fuschsia Declaration. Den läckra nyansen är matt med en lätt frostig effekt. Nyansen är perfekt för en spännande look till vardags och kan lätt byggas på och bli mer intensiv till kvällen.

Color Riche-läppstiften är berikade med en kombination av Omega-3 oljor och E-vitamin för att skydda läpparna från att torka. Läs mer om dem HÄR.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share