Artikeln innehåller reklamlänkar

Ciaté Flower Manicure – Spring/Summer 2014

ciate_flower-manicure-spring-summer-2014

Låt dina naglar också ta del av den heta flower power- och pastelltrenden! Vecka 14 lanserar Ciaté säsongens uppseendeväckande nagellock med äkta, torkade och pressade blommor.

Ciaté är kända för att vara först med de senaste wow-lookerna och effektmanikyrerna på nagelfronten. Att strö äkta torkade blommor på sin manikyr är en så simpel idé men ändå så unik. Det är lite pillrigt att applicera blommorna utan att förstöra dem, men tricket är att fästa blommorna på ett generöst lager med topplack och sedan försegla looken med ett lager topplack igen.

Plocka och torka blommor själv i sommar eller kolla in Ciaté Flower Manicure. Setet kommer i två olika varianter och innehåller: Mini paint pot, Speed coat, två burkar med tre olika blommor, en pincett för applicering samt en nagelfil. Priset för ett kit är 219 kr.

ciate-flower-manicure-spring-2014

Välj mellan det pastellblå kitet Bada bloom eller det pastellrosa kitet Strike a posy.

ciate-beach-house-collection
En tjuvtitt på vad som kommer till sommaren. Någon mer än jag som vill lägga vantarna på det söta lilla nagellackskitet i form av ett hus? Beach House Collection heter det visst och säljs från vecka 20 för 219 kr.

Vad tycker du om säsongens effektmanikyr? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share