Artikeln innehåller reklamlänkar

Lush söta och miljövänliga påsknyheter

lush-pask-2014

Varför inte fylla ditt påskägg i år med smarriga miljövänliga goodies för hela kroppen istället för vanligt godis?

Lush släpper nu påskkollektionen i en begränsad upplaga. De nya påskprodukterna är fria från konserveringsmedel och förpackning och innehåller bland annat rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör och färska Fair Trade-ingredienser.

På bilden ovan ser ser du:
border1

  • En bit Carrot soap – Denna tvål doftar helt fantastiskt av tropiska frukter! Originalet ser ut som en morot och när du skär en bit av tvålen hittar du en söt liten kanin gömd inuti. Den orange delen är gjord med återfuktande fröolja och den vita delen är kakaosmör som gör huden len och mjuk. Priset är 69 kr/100 g.
  • Brightside badskum – Badskum med tre olika apelsindofter – siciliansk mandarin, tangerin och bergamottolja. Räcker till fler än ett bad. Pris 79 kr/200 g.
  • Golden egg – Ett glittrande koladoftande guldägg som är badbom och badolja på samma gång. Först smälter badoljan och sedan kommer badbomben fram i äggets hjärta. Detta är en riktigt rolig guldklimp! Priset 59 kr/115 g.
  • Bunch of carrots-badskum Badskum i form av ett knippe morötter med doft av citron och grapefrukt. Räcker till flera bubbelbad. Pris 99 kr/150 g.

border1

Även katten tyckte att nyheterna var värda att spana in. Simba kunde inte slita ögonen från det glittrande guldägget.

lush-easter-2014

lush-pask_2014

I kollektionen hittar du bland annat även äggstra stora badbomber med en överraskning inuti och en påskhare fylld med härliga duschprodukter.

Du hittar just nu alla produkter i butik och på Lush.se.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share