This post is available in
29 Shares

Los Angeles, California

California here we come! OMG, jag kan inte ens beskriva hur glad jag är just nu. Nästa år kommer min största dröm gå i uppfyllelse. Den 8 augusti flyger jag och Simon till Los Angeles tillsammans med Pawel och Kasia. Planet hem går inte förrän den 8 september så det innebär en hel månad med fantastiska upplevelser längs kusten jag alltid drömt om att besöka (det blir nog även en tripp till Mexico samt Kanada). Nu kan ÄNTLIGEN planeringen och nedräkningen börja! 2015, bring it on! 😀

Foto: Gregg Jaden

17 KOMMENTARER

  1. Vad kul! Att åka till LA är också en av mina drömmar. Skulle vilja besöka NY och andra städer längs västkusten som San Fran och San Diego 🙂

  2. Låter helt fantastiskt underbart .Bara planeringen för resan måste skapa stora förväntningar. Klokt av er att ”ta tiden i akt” i det arbetet. Många …

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.