God natt Los Angeles, God morgon Sverige!

God natt Los Angeles, God morgon Sverige!

Valley Inn Mission HillsValley Inn Mission Hills

Här kommer ett litet hej och god natt från Los Angeles. Klockan är 01.00 och jag är supertrött efter en helt sagolik och fullspäckad dag. Vi började dagen med att åka till vackra Venice Beach och har sedan spenderat nästan hela dagen i Hollwood. Vi har också hunnit med lite shopping i The Grove Mall och på Wallmart samt sett Los Angeles by night på bästa utsiktsplatsen – Griffith Observatory. Wow, säger jag bara. Den glittrande vyn över Änglarnas stad är en svårslagen utsikt.

Bilderna ovan har jag precis tagit utanför hotellet vi bor på. Stället heter Valley Inn och är ett väldigt billigt hotell i Mission Hills i Los Angeles (kostar runt 200 kr per natt). Vi tar varje dag som den kommer och får se om vi checkar ut imorgon eller stannar kvar. På schemat de tre närmsta dagarna är i alla fall sol och bad, Universial Studios, shopping och eventuellt Disneyland.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”God natt Los Angeles, God morgon Sverige!”

  1. åååhh! Jag och min sambo ska åka till LA i november (med ett stopp i New York innan och Las Vegas efter), så hoppas på en mängd bra tips här på din blogg nu på saker att göra 🙂 Hoppas ni har en härlig semester!

    1. Åh vad roligt!! Jag ska självklart dela med mig av en massa tips 😀 Vi beger oss troligen till San Francisco imorgon och sedan Las Vegas, Grand Canyon och en massa däremellan. Har en massa bilder att dela med mig av 😀 Tack snälla du, hoppas er resa också blir fantastisk <3 Kram

  2. åååhh! Jag och min sambo ska åka till LA i november (med ett stopp i New York innan och Las Vegas efter), så hoppas på en mängd bra tips här på din blogg nu på saker att göra 🙂 Hoppas ni har en härlig semester!

    1. Åh vad roligt!! Jag ska självklart dela med mig av en massa tips 😀 Vi beger oss troligen till San Francisco imorgon och sedan Las Vegas, Grand Canyon och en massa däremellan. Har en massa bilder att dela med mig av 😀 Tack snälla du, hoppas er resa också blir fantastisk <3 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet