Artikeln innehåller reklamlänkar

Bildregn från Universal Studios Hollywood

Universal Studios WaterWorld

Alla som besöker Los Angeles måste absolut spendera minst en dag på Universal Studios Hollywood. Det är en svårslagen plats och något som helt enkelt bara måste upplevas i Kalifornien!

Här får du se platserna där några av världens mest kända filmsekvenser har spelats (och kanske spelas) in, se tränade katter, fåglar och marsvin uppträda, träffa USAs mest omtyckta familj (The Siiiiiimpsons), käka på Krusty Burger, åka en massa roliga attraktioner som Jurassic Park the Ride, Transformers the Ride, Despicable Me Minion Mayhem, se hur specialeffekter går till och se spektakulära uppträdanden i Water World. För att nämna några exempel. Att kliva in på Universal Studios är som att stiga in i en annan värld. Du glömmer alla måsten och har bara en sagolikt rolig dag med massa skratt framför dig (trots långa köer).

Bilder från Universal Studios Hollywood

Ett tips är att vara på plats när Universal Studios öppnar. Då får du chansen att åka några av de populäraste attraktionerna (som Studio Tour) utan att köa speciellt länge. Vi var där klockan 09.00 och började dagen med en kopp kaffe från Starbucks innan vi gjorde oss redo för de första attraktionerna.

Nattversionen av Studio Tour (Nighttime Studio Tour) tycker jag var den absolut roligaste attraktionen. Det är helt klart en topp 3-höjdpunkt på hela denna resa till USA.

Om du ska till Universal Studios Hollywood kan jag dock tipsa om att vänta till nästa vår. Då öppnar nämligen The Wizarding World of Harry Potter (stor OMG-faktor!).

Universal Studios WaterWorld

Solnedgång i Hollywood

Utöver superroliga attraktioner och grym stämning bjuder Universal på en fantastisk utsikt. Vänta bara tills solen går ner. Wow!

Universal Studios Hollywood

Nighttime Studio Tour

Exploderande lastbilar, King Kong i 360 3D, ett plötsligt oväder med vatten som forsar mot studiovagnarna och kändisspaning … Studio Tour bjuder på allt!

Nighttime Studio Tour Nighttime Studio Tour

När Universal Studios stänger klockan 22.00 fortsätter nattlivet precis utanför i Universals egna lilla stad.

Universal Studios Hollywood Universal StudiosUniversal Studios Hollywood

Detta är helt enkelt en sagolik, magisk och fantastisk plats. Jag passade faktiskt på att filma en massa från dagen också så en video kommer upp senare när jag landat hemma i Sverige 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share