Längs Highway 1: Morro Bay & Elephant Seal Rookery

Morro Bay Sunrise

Det finns mycket att upptäcka längs Highway 1 mellan Los Angeles och San Francisco. Efter att ha besökt danska Solvang fortsatte vår resa till den charmiga lilla kuststaden Morro Bay som fick bli vårt första stopp för natten. Mest välkänt i Morro Bay är nog den inaktiva vulkanen och landmärket Morro Rock samt möjligheten att spana på valar och surfa.

Vi väcktes i gryningen av alla ljud från hamnen och tog en promenad längs den mysiga hamnen med sälar, uttrar, stora måsar och sjölejon alldeles intill.

Morro Bay

Western Gull

“Western gulls” finns det gott om i Morro Bay.

Morro Bay Sunrise Morro Bay Sunrise morro-bay-california Morro Rock

Vacker vy va? Detta är den inaktiva vulkanen Morro Rock.

Morro RockMorro Bay Sunrise

Elephant Seal Rookery

Efter att ha ätit frukost på ett gulligt fik fortsatte resan till Elephant Seal Rookery. Det är ställe du måste stanna på om du är i närheten! De enorma sjöelefanterna ligger uppradade på stranden. Brölandes, lekandes, en del sovandes och andra simmandes i vattnet. Det är verkligen superhäftigt att se så många sjöelefanter på så nära håll. Djuren är minst sagt fascinerande!

Elephant Seal RookeryElephant Seal RookeryElephant Seal Rookery

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp