Artikeln innehåller reklamlänkar

Downtown Los Angeles

Downtown Los Angeles

Till skillnad från andra storstäder är det många som besöker Los Angeles utan att ens sätta en fot i stadskärnan. Downtown Los Angeles är LAs ekonomiska centrum med många kontorsskyskrapor. Men bland alla kostymnissar och fancy byggnader finns faktiskt en hel del annat att upptäcka.

Vi åkte till Downtown Los Angeles samma dag som vi besökte Hollywoodskylten. Det var inte alls tänkt att vi skulle vara där speciellt länge, men tiden bara flög förbi och det blev snabbt kväll.

Upptäck Downtown Los Angeles

I Downtown är det första du kommer märka alla höga byggnader. Här finns också Walt Disney Concert Hall, Little Tokyol, Chinatown och vackra Grand Park.

Artisan House

Här hittar du också kanske VÄRLDENS godaste hamburgare hos Artisan House på 600 S Main St.

Hamburger at Artisan HouseFigath7th

Shoppingmöjligheter (med lugnt tempo) finns det också. Besök till exempel gallerian FIGat7th med butiker som bland annat Victoria's Secret, PINK och MAC Cosmetics.

Figath7thUtanför FIGat7th med färska shoppingfynd från VS.
LA Downtown

… Och bara några minuter från gallerian finns ett riktigt guldkorn i Downtown. Nämligen The Westin Bonaventure Hotel & Suites. Hotellet har glashissar som går på utsidan av byggnaden och som turister är välkomna att åka. Panoramautsikten på 34:e våningen är magisk! Här kan du också käka eller ta en drink på roterande BonaVista Lounge.

View from The Westin Bonaventure Hotel & Suites

View from The Westin Bonaventure Hotel & Suites

Några våningar längre ner möts vi av denna fantastiska utsikt.

Los Angeles by nightDowntown Los Angeles by night

Fem minuter senare och det är natt.

Downtown Los AngelesGrand Park in Los Angeles

Om du är i Downtown Los Angeles, missa inte parken Grand Park. Det är en så mysig och vacker plats, speciellt på kvällen när fontänerna lyser upp i alla möjliga färger.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share