Downtown Los Angeles

Downtown Los Angeles

Till skillnad från andra storstäder är det många som besöker Los Angeles utan att ens sätta en fot i stadskärnan. Downtown Los Angeles är LAs ekonomiska centrum med många kontorsskyskrapor. Men bland alla kostymnissar och fancy byggnader finns faktiskt en hel del annat att upptäcka.

Vi åkte till Downtown Los Angeles samma dag som vi besökte Hollywoodskylten. Det var inte alls tänkt att vi skulle vara där speciellt länge, men tiden bara flög förbi och det blev snabbt kväll.

Upptäck Downtown Los Angeles

I Downtown är det första du kommer märka alla höga byggnader. Här finns också Walt Disney Concert Hall, Little Tokyol, Chinatown och vackra Grand Park.

Artisan House

Här hittar du också kanske VÄRLDENS godaste hamburgare hos Artisan House på 600 S Main St.

Hamburger at Artisan HouseFigath7th

Shoppingmöjligheter (med lugnt tempo) finns det också. Besök till exempel gallerian FIGat7th med butiker som bland annat Victoria's Secret, PINK och MAC Cosmetics.

Figath7thUtanför FIGat7th med färska shoppingfynd från VS.
LA Downtown

… Och bara några minuter från gallerian finns ett riktigt guldkorn i Downtown. Nämligen The Westin Bonaventure Hotel & Suites. Hotellet har glashissar som går på utsidan av byggnaden och som turister är välkomna att åka. Panoramautsikten på 34:e våningen är magisk! Här kan du också käka eller ta en drink på roterande BonaVista Lounge.

View from The Westin Bonaventure Hotel & Suites

View from The Westin Bonaventure Hotel & Suites

Några våningar längre ner möts vi av denna fantastiska utsikt.

Los Angeles by nightDowntown Los Angeles by night

Fem minuter senare och det är natt.

Downtown Los AngelesGrand Park in Los Angeles

Om du är i Downtown Los Angeles, missa inte parken Grand Park. Det är en så mysig och vacker plats, speciellt på kvällen när fontänerna lyser upp i alla möjliga färger.

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp