Artikeln innehåller reklamlänkar

Skönhetsnytt: The Body Shop Spring trend collection & Vitamin E Overnight Serum-in-oil

the-body-shop-spring-trend-collection

The Body Shop fortsätter leverera spännande nyheter. Den 12 februari landar Spring trend collecion* på butikshyllorna. Och den 20 februari presenteras nyheten Vitamin E overnight serum-in-oil*.

The Spring trend collection består av två nya Shimmer cubes, i färgerna Brown nr. 30 och Pink nr. 26, samt två nya Lip gloss i nyanserna Rose och Vanilla.

the-body-shop-shimmer-cubes-pink
Smart förpackning! Det går att plocka ihop sin egen favoritpalett genom att byta plats på kuberna. Även smart om du bara vill ta med en skugga on-the-go.

Shimmer cubes (295 kr/4×3,5 g) är ett set med fyra individuella ögonskuggor som kan användas med både torr och fuktig pensel. Skuggorna har en hög dos av skimmer och pärlemor i en formula som gör att de inte lägger sig i ögonvecket. Jag är speciellt förtjust i den rosa paletten. Den kan med fördel även användas för att piffa upp ett vardagligt rouge.

Lip gloss (130 kr/12 ml) är fuktighetsbevarande läppglans fyllda med glittrande lyster och diskret färg. Formulan är berikad med vitaminer och ekologisk Community Fair-Trade producerad kokosnötolja. Jag har sett att åsikterna om läppglansen är väldigt olika – vissa älskar den stora mängden av skimmer och smaken medan andra inte alls gillar den. Själv tycker jag att skimrande läppar är riktigt fint och att dessa doftar hur gott som helst! Men det kan såklart bli för mycket av det goda. Ett tips är då att köra på matt + skimmer. Matta ögonskuggor till skimrande läppar eller tvärtom.

vitamin-e-overnight-serum-in-oil

Och nu kommer vi till den nyhet som verkligen fått mig på fall, nämligen Vitamin E overnight serum-in-oil (285 kr/28 ml). Det är en kombination av serum och olja som ska ge huden den skönhetssömn den behöver.

Jag minns knappt hur det känns att sova i åtta timmar och vakna pigg och utvilad. Men om min hy kan få känna av den känslan – så wow! Det fantastiska med denna produkt är att den passar alla hudtyper och att det faktiskt funkar – till och med på min jobbiga blandhy! Formulan är otroligt len och känns inte ett dugg fet. Jag brukar droppa några droppar i handflatorna och gnugga dem mjukt mot varandra och sedan applicera på ansikte och hals genom att först klappa in produkten och sedan massera in resten med fingertopparna. Sedan vaknar jag med en hy som känns mycket piggare och mjukare.

Vad tycker du om The Body Shops vårnyheter? 🙂

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share