Hårresande tips: Så använder du hårnålar på rätt sätt

Hårresande tips: Så använder du hårnålar på rätt sätt

harnalar-ratt-satt

Hårnålar har länge varit en klassiker i våra hem när det kommer till håruppsättningar. Trots det är det vanligt att de används fel. Använd dem på rätt sätt och märk hur ditt liv förändras!

Hårnålar ska användas med den vågiga sidan nedåt. Den vågiga sidan är nämligen designad för att greppa mer hår och hålla håret på plats. Som ett plus ser det dessutom bättre ut.

Så från och med nu, använd hårnålar den rätta vägen. Jag lovar, du kommer märka en skillnad 😉

Hur använder du hårnålar?

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

38 reaktioner på ”Hårresande tips: Så använder du hårnålar på rätt sätt”

  1. Fick tipset för några år sedan och det gör verkligen skillnad! Min dotter tävlingsdansar så är det något vi är storkonsumenter av så är det hårnåla

  2. Jaså!? Jag har alltid haft den vågiga sidan uppåt. Ska göra som du säger och se skillnaden =) Det borde ju stå på paketet, haha. Kanske kan de sitta bättre på mitt hår då. Slippa ha en halv flaska hårspray för att de ska stanna =)

  3. Haha, det där hade jag ingen aning om.. Jag har automatiskt använt hårnålar med vågsidan uppåt. Men från och med nu så ska jag inte göra så längre!! Haha. Ett mycket bra tips måste jag säga! Tack för det. 🙂

  4. Wow och detta skrev du inte sisådär 10 år sen!? xD Skoja.. Nämen har alltid använt den raka neråt…… Aldrig vetat att man ska ha den vågiga neråt? hahaha xD

  5. Jag använder lite olika, men vet att man ska använda såhär egentligen. Men när man skyndar sig är det lätt att sätta dem enligt gammal vana. Men jag ska bli bättre på hårnålar haha 🙂

  6. Haha, nice tips! Själv har jag alltid haft med den vågiga sidan uppåt, men ska absolut börja göra tvärtom. Hoppas de sitter bättre nu så man slipper ösa på med hårspray 🙂

  7. Kan hända att de kanske sitter bättre åt det hållet, men det är faktiskt INTE det rätta hållet! Köper man lite dyrare hårnålar så är de ofta lite böjda för att passa in bättre mot huvudet, och när man sätter i dem i håret så är det den vågiga sidan som hamnar ut. Och om du kollar på sådana hårnålar som har dekoration på så sitter den alltid på den vågiga sidan, och det känns ju lite konstigt om det skulle vara meningen att dekorationen ska sitta in mot huvudet 😉

  8. hahah, har vetat detta en lååång tid, men tycker det känns så otroligt onaturligt att vända den “rätt väg” 😀 kanske jag borde ge mig på det och prova i varje fall 😉

    kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet