Personlig almanacka 2014

Personlig almanacka 2014

personlig-almanacka
personlig_almanacka

Det har blivit en tradition för mig att varje år beställa en personlig almanacka. Så här ser årets kalender ut! Jag gjorde ett omslag med en rosaröd grunge-bakgrund och valde en svart linjal, rosa gummiband och såklart ett rosa designtema. Resultatet blev så fint!

Almanackan kommer som vanligt från bästa Personligalmanacka.se. Det går att göra kalendern i fyra olika storlekar men jag har totalt fastnat för mellanformatet som ni ser nedan. Den storleken slinker lätt ner i handväskan men har ändå så pass stora sidor att man får plats med allt man vill skriva ner.

personligalmanacka

Vilket års personlig almanacka tycker du är finast?
🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

28 reaktioner på ”Personlig almanacka 2014”

  1. Lovely 🙂
    This year’s is the best looking one! I’m also trying to keep myself organized for life/blog with a diary but I’m not aaaaalways commited hahah guess it’s a matter of time tho.

    Kram

  2. 2013 & 2014 är ju så himlans fina! Om jag inte hade haft en almanacka för i år skulle det ju ha varit något, kanske nästa år… 🙂

  3. Jag tycker alla är fina men tyckte bäst om förra årets! Är också jätte sugen på att beställa en kalender därifrån men det har inte blivit av ännu 🙂

  4. Bästa BÄSTA almanackan! Själv beställer jag alltid därifrån också. Jag har dock storleken större än dig.

    I år var jag ego (för att peppa mig själv framåt mot min dröm) och valde bild på mig själv på framsidan. Jag är sjukt nöjd! Så här ser min ut. http://emschen.se/ny-almanacka/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet