Artikeln innehåller reklamlänkar

Bjud in naturen: 13 inredningstips

ellos-home

I höst kan vi rikta blickarna mot djuren och naturen för inspiration till hemmet. Värmande naturmaterial som renskinn, ull och bomull kombineras med hårda naturmaterial som metall, koppar och zink.

Jag fick massor av cravings när jag såg Ellos nya kollektion ”Bjud in naturen”. Det är rått och rustikt samtidigt som kollektionen bjuder på mycket värme för alla dagar av höstmys. Vi ser kvistar som en del av inredningen, träplankor som en dekoration på väggen och stora glasburkar som får agera som ljuslyktor eller dekoration. En het trend i höst är även fotoprints på tyger. Hur söt är inte fårkudden eller hästkudden? Ombonat och lekfullt på samma gång!

Jag bjuder mer än gärna in naturen i mitt hem. Särskilt intresserad är jag av att hitta en snygg kvist och använda den som på bilden ovan. Eller varför inte använda en kvist som hängare till smycken eller måla den vit och byta ut gardinstången? I love it!

För lite extra inspiration har jag valt ut 13 underbart vackra saker från Ellos som kirrar stilen.

 

nature_inredning

 

[divider]Get the look[/divider]

1. Taklampa
2. Kuddfodral med får
3. Ljusslinga glödlampa
4. Glasflaskor – set om 3
5. Bokstäver i trä
6. Tavlor i 2-pack
7. Pall i metall
8. Örngott med zebramönster
9. Lampa av metall
10. Ljuslykta i råzink
11. Kuddfodral med häst
12. Rådjurshuvud i kopparlackad metall
13. Trälåda i betsat trä

Vad tycker du om denna stil? Kommer du bjuda in naturen i ditt hem i höst? 🙂

Detta inlägg innehåller affiliatelänk(ar). Om du klickar på länken och sedan handlar i webbshoppen hjälper du till att stödja bloggen ekonomiskt.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share