Artikeln innehåller reklamlänkar

Märkesreturen Nynäshamn – second hand i toppklass!

Märkesreturen Nynäshamn

Åh, jag hittade världens finaste second hand-butik i går! Märkesreturen Nynäshamn. Det är en butik som går all in på miljötänket men som samtidigt andas lyx och glamour. 

Märkesreturen är fylld med inlämnade märkeskläder som är noga utvalda. Men det som gör butiken särskilt speciell är den fantastiska och unika inredningen. Märkesreturen tror på aktivt miljöarbete vilket speglas i butiken där inredningen består av arve- och hittegods. Återvunna vattenrör får agera som klädställningar, en girlang av kottar blir fint pynt och jakttroféer ger en modern rustik charm i kombination med lågenergilamporna som lyser upp butiken.

Jag förstår inte hur jag kan ha missat ett sånt fantastiskt guldkorn i Nynäshamn. Butiken ligger bara fyra minuters gångpromenad från mig, men i går var första gången jag var där. Jag kommer definitivt gå tillbaka snart igen för att lämna in egna kläder, bli inspirerad av inredningen och se om det finns nytt att fynda inför hösten.

Märkesreturen Nynäshamn - Avenue

Kläderna hänger smakfullt på gamla rör. Jag hittade en supermysig kofta/jacka från Avenue som jag inte kunde låta bli.

Bälte från Nikita

Och … ett snyggt bälte från Nikita för drygt 50-lappen.

Veggie chips från Renée Voltaire

… Samt en toksnygg väska från Charmant of Sweden. Väskan påminner jättemycket om Marc Jacobs Stam Bag som slutat tillverkas.

Väska från Charmant of Sweden Märkesreturen Nynäshamn -  Hackett

Simon fyndade bland annat en tröja från Hackett (till höger i bild).

markesreturen-butik Second hand till välgörenhet

I augusti drog Märkesreturen in 18 569 kr till välgörenhet.

markesreturen-nynasnynashamn_markesreturen

Så om du har vägarna förbi Nynäshamn någon dag är det ett hett tips att kika förbi Nynäsvägen 11. Märkesreturen är helt klart en second hand-butik med stil.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share