Artikeln innehåller reklamlänkar

Grå Kappa & Slitna Jeans

Grå Kappa & Slitna Jeans

SensommaroutfitBag - Charmant of SwedenBlack pumpsPre-fall outfitSensommaroutfit

Pumps, Nelly // Kappa, Avenue // Jeans, Cubus // Väska, Charmant of Sweden // Halsband, Ur & Penn

Den här årstiden tycker jag att det är särskilt svårt att klä sig. Sensommaren bjuder på kyliga morgnar och eftermiddagar som osar av julivärme. Helst ska man vara klädd för båda förhållandena. Det bästa tipset är därför att klä sig lager på lager. En dutt sommar blandat med en dutt höst. Då kan man ge sina sommarplagg ett längre liv. En klänning till leggings och en kort skinnjacka, en kjol till en stickad tröja, eller jeans, linne och pumps med en cardigan över när temperaturen sjunker.

Och såklart – alltid ett paraply i handväskan. ♥

[divider]Inspo – Klä dig för sensommaren[/divider]

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

11 reaktioner på ”Grå Kappa & Slitna Jeans”

  1. Du skämmer bort mig med fina bilder på ,som vanligt, en vacker, snyggt klädd tjej. Vi har fortfarande högsommarvärme så än hänger sommargarderoben kvar. Tids nog tjuter snöstormen och täckbyxor, skinnmössa, yllevantar och täckjackor fyller garderoben. Många ….

  2. Hej, jag har inte läst några bloggar på länge nu när jag har slutat blogga, men är inne en sväng ändå, jag är så sugen på och börja igen, men får en kommentar hemma att jag inte har många läsare och att jag bara skriver om mina dagar och att det inte är intressant, hur ska jag göra? Jag har nu bara Instagram följ mig gärna om du vill? Linaandersson9224 heter jag där. Hoppas du följer mig så följer jag dig.

    Kram på dig hoppas du får en bra helg.. 🙂

  3. Hej Ida! Snälla du kan du komma till södertälje och ha en sån där fota grej där man får komma och fota sig gratis. Och ha en fan träff. Jag älskar din blogg och vill träffa dig! <3

    1. Nämen ååh vad kul att höra 😀 Jag kan säkert ordna båda två! Om det inte blir i Södertälje så kan jag nog ordna en träff i stan. Kanske slå ihop båda två? Läsarträff och foto i ett liksom! 😀 Vill träffa dig också! KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet