Artikeln innehåller reklamlänkar

Travel Essentials för en långweekend i Benidorm

Benidorm Travel Essentials

WOHOOOO! Dags att resa igen! I morgon åker jag med ett gäng bloggare till spanska Benidorm för en långweekend med en massa spännande aktiviteter.

På schemat står bland annat tapasvandring i gamla stan och smakprov på andra spanska delikatesser, ett besök i Europas högsta roof-top bar samt cocktails vid strandkanten. Det blir också snorkling, cykeltur i nationalparken, en kajaktur samt besök på både nöjespark och vattenland.

Som ni förstår är jag peppad till tusen 😀 Jag har aldrig varit i Spanien förut och att åka till den spanska medelhavskusten blir a-a-mazing.

Mina travel essentials för en långweekend i Benidorm

Har du varit i Spanien eller i Benidorm? Eller vet du någon travel essential jag missat?

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share