Artikeln innehåller reklamlänkar

5 Avkopplande tips inför helgen

Relaxing Tips - Avkopplande tips

Oavsett vad du ska göra i helgen, finn en stund för dig själv. En stund för ooooh-så-välbehövlig relax. Här är fyra avkopplande tips på hur du kan maxa din du-tid.

#1 Välj bakgrundsljud

Jag älskar att finna stunder för avkoppling och tycker framförallt om att göra det till något. Till musik. Till en ljudbok, en tv-serie eller feelgood-film. Det är perfekt att ha i bakgrunden medan man lackar naglarna eller låter ansiktsmasken verka.

Tips! Några fantastiska (ljud)böcker:
The Dresden Files av Jim Butcher, The Kingkiller Chronicle av Patrick Rothfuss och The Farseer Trilogy + The Fitz and the Fool Trilogy Series av Robin Hobb

Björk & Berries White Forest

#2 Tänd doftljus

Det behöver inte vara mörkt ute för ljus att göra skillnad. Att tända ett väldoftande doftljus är alltid lika avkopplande. Just nu har Björk & Berries Mini Candles Seasons förgyllt mina sommarkvällar med tre årstider ”White Forest”, ”Never Spring” och ”Dark Rain”.

Nuxe Splendieuse Masque

#4 Applicera en ansiktsmask

… så att även huden får en boost. Jag kopplade senast av med NUXE Splendieuse Anti-Dark Spot Perfecting Mask som är berikad med porslinros, vit krokus och vitamin C och hjälper till att jämna ut hudtonen och ge huden en strålande look.

Noa Relaxation
Noa Relaxation med vildäpple och krusbär + Essie Gel Couture

#4 Antistress-dryck

Te i all ära, en annan supergod dryck till din stund för avkoppling är NOA Relaxation. Det är en serie med örtdrycker som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Smakerna är inspirerade av den svenska naturen och är såååå goda (har provat allihopa)! Med ett sugrör i flaskan kan du njuta av drycken även när du har ansiktsmask på dig. Hehe.

#5 Lacka naglarna

Passa på att lacka naglarna i lugn och ro. Applicera underlack, nagellack och topplack och låt varje lager torka ordentligt innan nästa appliceras. Med andra ord: koppla av längre än du tänkt och det med gott samvete. Tips på grymma nagellack i olika prisklasser hittar du i min kategori för naglar.

Fler avkopplande tips inför helgen

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share