Artikeln innehåller reklamlänkar

Fiery Fall Makeup

Fiery Fall Makeup

Till hösten blir jag alltid lika sugen på mörka läppfärger och stickade tröjor. Just denna höst har jag också fastnat extra mycket för rostiga och varma ögonskuggor. Det är en så snygg kontrast till grått väder och gråa kläder. Eller vad säger ni?

My Fiery Fall Makeup

  1. Som bas använde jag först Smashbox photo finish foundation primer som är en av de bästa primers jag provat för att dölja pormaskar och få huden mer jämn. Sedan applicerade jag bareMinerals complexion rescue som är en extremt återfuktande gel-kräm (precis vad min hud behöver just nu!) med även lite färg.
  2. Finnar och röda partier har jag dolt så gott det går med bareMinerals bareskin complete coverage serum concealer.
  3. Ögonbrynen är fixade med Eyelure brow kit med färgat vax, brunpuder och highlighter.
  4. Till ögonen har jag använt en brun och skimrande champagne-skugga från Nyx ultimate shadow palette cool neutrals + lite rouge precis ovanför ögonlocken och under ögonen för en mer ”glödande” look. Med Urban Decays eyeshadow primer potion under min ögonmakeup satt skuggorna nästan hela dagen (vilket är ovanligt för min del då skuggor i vanliga fall alltid vill vecka sig efter bara några timmar). Jag har också använt Wet n Wild graphic marker eyeliner och Idun Minerals eir mascara waterproof.
  5. Läpparna är målade med Isadora sculpting lip liner marsala och det matchande läppstiftet lip desire marsala.
  6. Sist men inte minst har jag använt IsaDora face sculptor 03 nude för en enkel och snabbskulptering samt Isadora perfect blush 66 bare berry på kinderna. Allt är sedan fixerat med bareMinerals translucent powder duo.

Shop those fiery products

Fiery Fall Makeup Look

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share