Artikeln innehåller reklamlänkar

Beauty hack: Få tjockare hår & dölj utväxten med hårfibrer

Viviere Volume Fibre och Boosting Spray

Här är ett himla smart beautyknep till både tjejer och killar, kvinnor som män. Oavsett om du vill ha tjockare hår eller dölja utväxten kan hårfibrer kirra önskemålen!

Jag använder mig av Viviere Volume Fibre och Boosting Spray. Den förstnämnda produkten består av små bomullsfibrer som är laddade med statisk elektricitet och fäster direkt på ditt hår för mer volym. De färgade fibrerna finns i flera olika nyanser (från olika blonda och bruna nyanser till svart, vitt, grått och rött) och kan på samma gång även dölja din utväxt, vilket är väldigt fiffigt. Boosting sprayen hjälper till att stabilisera och förstärka resultatet genom att fästa fibrerna så att dit hår ser fylligare ut.

Viviere Volume Fibre och Boosting Spray

Jag har färgen ”dark brown”. Den är något mörkare än min egen hårfärg men gör ändå att utväxten inte syns lika mycket, samtidigt som jag får mer volym direkt. Kan ju även nämna att hårfibrerna är perfekt att använda när man har olydiga virvlar! De döljer nästan helt min oönskade virvel bak i håret.

Viviere Volume Fibre och Boosting Spray

Så använder du Viviere Volume Fibre & Boosting Spray

  1. Applicera Viviere Volume Fibre på torrt hår tills du får önskat resultat. Arbeta igenom fibrerna ordentligt med händerna och fördela dem noggrant (när fibrerna sluts kring varje hårstrå ökar densiteten med upp till fyra gånger). Om du skulle råka få fibrer på kläder eller på huden är det bara att borsta bort dem. De färgar inte av sig.
  2. Spraya Viviere Boosting Spray som vanlig hårspray för att fästa fibrerna ytterligare.

Fibrerna försvinner när du duschar ur det. De håller faktiskt riktigt bra och står även emot lite regn och blåst.

Viviere Volume Fibre och Boosting Spray

Viviere Volume Fiber och Boosting Spray finns att köpa på Viviere.se. Jag kan även tipsa om att du just nu kan köpa båda produkterna för 399 kr på Eleven.se (ord. pris 499 kr).

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share