Artikeln innehåller reklamlänkar

BÄST I TEST: 5 Nya foundations 2015

BÄST I TEST: 5 Nya foundations 2015

It's all about that base! Med fullspäckade dagar och stressiga möten är jag ständigt på jakt efter den bästa foundationen. Den ska ge en flawless finish, hålla hela dagen, smälta perfekt in i huden, inte kännas tung eller kakig – och gärna ha vårdande ingredienser.

En felfri bas gör verkligen allt för helheten. Här är fem nya foundations och bäst i test hösten 2015!

Foundations: Bäst i Test 2015No7 Stay Perfect Foundation

No7 Stay Perfect Foundation

No7 Stay Perfect Foundation är en foundation som ger en naturlig finish med lyster som håller länge. Innehåller återfuktande E-vitamin, provitamin B5, stärkande ceramider samt SPF 15. Den känns som en dagkräm på huden men ger ändå en bra täckning som lätt kan byggas på där det behövs. Nyansen 1C Beige är nog en av de bästa nyanserna jag provat för min hudton. Någonsin. Den är som gjord för mig! Den är ljus och skiftar inte ett dugg mot gult (vilket brukar vara mitt största problem i jakten på den perfekta nyansen).

FÖR VEM? För dig som vill ha en återfuktande foundation med en byggbar täckning.

No7 Stay Perfect Foundation, 199 kr (30 ml)

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Foundation

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Satin 24HR Foundation

En fantastisk foundation som slätar ut huden direkt, ger en sidenmatt finish som håller hela dagen. Det bästa för oss med blandhy/fet hy? Den innehåller ingredienser som kontrollerar talgproduktionen och absorberar olja under hela dagen. Forumulan står emot fukt, värme och skyddar med SPF 15. Formulan är tjockare än t.ex. No7s Stay Perfect Foundation och ger ett mer täckande resultat med samma mängd. Vill du ha ett mindre täckande resultat är ett tips att bara blanda i lite dagkräm. Det jag framförallt älskar med denna foundation är att den matta finishen låter ens naturliga lyster skina igenom vilket gör att man ser pigg och fräsch ut.

FÖR VEM? För dig som vill ha perfekt matt finish med naturlig lyster och som tycker att hållbarheten är A och O.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Satin 25HR Foundation, 410 kr (30 ml)

bareMinerals Blemish Remedy Foundation - Foundations: Bäst i test 2015

bareMinerals Blemish Remedy

En otroligt lätt mineralpuderfoundation med medium till full täckning som minimerar synligheten av finnar, rodnader och porer samtidigt som den förebygger uppkomsten av nya utbrott. Foundationen är icke-uttorkande och berikad med aspenbark och tea tree-olja som hjälper till att främja en klarare, jämnare hudton, samtidigt som den hjälper till att absorbera överflödigt sebum och reducera glans. Den innehåller även aloe som återfuktar huden samt salicylsyra som hjälper till att förebygga nya utbrott och blommor. Hur bra? Enda minuset för min del är att nyansen (Medium 04) är helt fel. Jag brukar faktiskt ha problem att hitta en passande nyans från bareMinerals som inte är för gul.

FÖR VEM? För dig med blandhy eller fet hy som söker en foundation som jämnar ut hudtonen och inte täpper igen porerna.

bareMinerals Blemish Remedy, 395 kr (6 g)

Maybelline SuperStay Better Skin FoundationMaybelline SuperStay Better Skin Foundation - Foundations: Bäst i test 2015

Maybelline SuperStay Better Skin Powder Foundation

Det här kan nog vara den absolut skönaste foundationen jag provat. Den ger en optimal täckning, och gör att huden känns superslät och len med sin matta finish. Superstay Better Skin Powder Foundation ger även en bättre hy inom 3 veckor, tack vare salicylsyra och vitamin C. Du kan dock behöva bättra på foundationen efter 3-4 timmar – särskilt om du har oljiga partier. Men den fiffiga förpackningen med tillhörande applikator och spegel gör att det går väldigt smidigt. Problemet är om du är yttorr – då syns din torrhet ännu mer. Trots att denna foundation inte är ultimat för mig med blandhy kan jag inte låta bli att använda SuperStay. Jag tycker den är helt perfekt för att ljusa upp området under ögonen och har gärna med den som backup i handväskan – utifall jag blir glansig under dagen.

FÖR VEM? För dig med fet hy som vill ha en mattgörande foundation – och inte har något emot att bättra på din bas under dagen.

Maybelline Superstay Better Skin Powder, 139 kr

IsaDora Nude Cushion Foundation - BÄST I TEST Foundations 2015

IsaDora Nude Cushion Foundation

HALLELUJAH! Världens mest prisvärda foundation har landat. För det första älskar jag IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation. Det är en helt FANTASTISK foundation med en superlätt textur som ger en perfekt nude-finish, känns underbar på huden och sitter hela dagen med lite puder ovanpå. För det andra gör foundationen att huden mår bra – den innehåller fuktighetsgivande och lugnande aloe vera-extrakt, vitamin E och vitis vita – ett druvextrakt med antiaging-effekt som stimulerar kollagenproduktionen.

Kan det bli bättre? Yes sir. Med lanseringen av IsaDora Nude Cushion Foundation blir appliceringen extremt smidig och gör det enkelt att få ett jämnt och flawless resultat.  Den lilla dosan innehåller en mjuk luftig kudde fylld med Nude Sensation Fluid Foundaiton som appliceras med hjälp av en sponge-applikator. Den är perfekt att ha med i handväskan och ger ett väldigt naturligt resultat som lätt kan byggas på.

FÖR VEM? För dig som, oavsett hudtyp, söker världens mest prisvärda foundation. Byggbar täckning, perfekt finish och en viktlös känsla på huden. #GoCushion!

IsaDora Nude Cushioun Foundation, 249 kr (15 ml)
(Dosan är påfyllningsbar – När din är slut fyller du enkelt på den genom att droppa Nude Sensation Fluid Foundation (169 kr) i cushion-förpackningen)

BÄST I TEST: 5 Nya foundations 2015

Har du testat någon av dessa foundations eller har du själv hittat en ny favorit? Dela gärna med dig i en kommentar! 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share