Artikeln innehåller reklamlänkar

Nytt superserum från Gilda Cosmetic – Fullproppat med C-vitamin

Gilda Cosmetic Vitamin C Super Serum

Gilda Cosmetic har alldeles nyligen lanserat ett nytt lyxigt, 100% naturligt, serum fullproppat med C-vitamin. Säg hej till Vitamin C Super Serum.

Det är ett vatten- och oljefritt antioxidantserum som levererar ett avancerat skydd för huden och ljusar upp hudtonen. Produkten innehåller ren, stabiliserad L-askorbinsyra samt superantioxidanten Ferulic Acid. L-askorbinsyra är den form av C-vitamin som hudens celler kan ta upp direkt. Vitaminet neutraliserar fria radikaler, skyddar mot UVA och UVB samt IR. Den reaktiverar E-vitamin, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, ger lyster, motverkar och bleker pigmentfläckar, reducerar fina linjer och rynkor, samt agerar antiinflammatoriskt. Hänger ni med?

Med andra ord kan jag säga att det ett himla bra serum nu till hösten och vintern när vi söker oss till mer effektiv hudvård. Och vad passar inte bättre än en boost med C-vitamin?

Gilda Cosmetic Vitamin C Super Serum

Gilda Cosmetic Vitamin C Super Serum

Vitamin C Super Serum passar alla hudtyper och är extra bra för dig med fet och mogen hud, samt för hud med pigmentfläckar. 1-2 pump appliceras på väl rengjort ansikte och hals innan ansiktskrämen på morgonen. Det kan uppstå både en värmande och lätt stickande känsla. Själv älskar jag när produkter ”känns”, men om man tycker det är obehagligt är ett tips att bara blanda serumet med din dagkräm så blir det mindre intensivt.

Priset? 695 kronor för 30 ml. Finns att köpa → HÄR.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share