Artikeln innehåller reklamlänkar

Glossybox Oktober 2015: Ray of Beauty

Glossybox Oktober 2015: Ray of Beauty

På hösten är varje liten solstråle efterlängtad och det är just det som månadens GlossyBox handlar om. Ray of Beauty är namnet på boxen som denna gång innehåller fem produkter som ska ljusa upp mörkare tider.

Låt oss ta en titt!

Glossybox Oktober 2015: Ray of Beauty

Glossybox Oktober 2015: Ray of Beauty

I min Ray of Beauty-box hittade jag:

 • Elnett Volume Excess
  Elnett är en tidlös klassiker och har sedan 1960 varit ett förstahandsval hos såväl professionella hårstylister som i hemmen. Denna spray slinker lätt ner i handväskan och ger håret extra volym. (29 kr/75 ml)
 • DAX Alcogel Sweet Raspberry
  DAX lanserar i höst den här söta rosa handdesinfektionen med doft av sommarhallon. Håller händerna rena och fräscha även när du inte har tillgång till tvål och vatten. (38 ml/50 ml)
 • Talika Photo-Hydra Day
  En innovativ dagkräm som är den första djupt återfuktande behandlingen inspirerad av ljusterapi. Energin från dagsljus används för att optimera återfuktningen i huden. Appliceras efter rengöring på morgonen. (359 kr/30 ml)
 • Elizabeth Mott All Day Color Lip Lacquer
  Nytt högpigmenterat flytande läppstift som ger maximalt med färg utan att läpparna känns torra. Den lena formulan är mycket hållbar och intensiteten kan ökas genom att applicera flera lager. (219 kr/5 g)
 • Emité Make Up Diamind Heart Base Primer  (15 ml)
  Utslätande och färgkorrigerande primer som kan användas för att ge huden mer lyster eller under din foundation för en mer hållbar makeup. Den guldfärgade Diamond Heart-partikeln reflekterar ljus som får huden att stråla. (Originalprodukt: 340 kr/35 ml)

Jag är även denna månad väldigt nöjd med min box. Den spännande dagkrämen är helt klart boxens guldkorn. Väldigt uppskattat var också den grymma primern från Emité Make Up samt handspriten som är perfekt att ha med i handväskan (och något jag absolut inte kan vara utan).

Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Blev ni nöjda? 🙂

P.S Vill du också börja prenumerera på Glossybox? En prenumeration kostar 139 kr i månaden och går att beställa → här (adlink).

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share