Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 21: Vinn Scholl Velvet Smooth (2 vinner!)

Julkalender, lucka 21: Vinn Scholl Velvet Smooth (2 vinner!)

Scholl Velvet Smooth

I samarbete med Scholl tävlar jag i dag ut två exemplar av den elektriska fotfilen Scholl Velvet Smooth (värde 399 kr/st). Med den kan du på ett snabbt och enkelt sätt hålla fötterna mjuka och lena. Fotfilen exfolierar huden genom en varsam roterande rörelse.

Allt du behöver göra för att tävla är att motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Mathilda Nilsson och Caroline, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

144 reaktioner på ”Julkalender, lucka 21: Vinn Scholl Velvet Smooth (2 vinner!)”

 1. Skulle verkligen vilja vinna, min fötter är så trötta att jag vill svimma. Har provat allt, till och med fotsalt. Med denna fil skulle mina fötter orka många mil. Låt mig snälla få, så slipper jag dansa på tå 🙂

 2. Jag skulle sååå gärna vilja vinna denna och ge den till min mormor som jag vet önskat sig en sån länge. En liten present för att tacka för all hjälp med min hund. Hon passar honom och går långa promenader när jag jobbar. Snart 87 år men piggare än de flesta! ;P

 3. Efter en allergisk reaktion för 2 år sen då jag fick blåsor under mina fötter, så har dom inte varit fina utan fullt med förhårdnader som jag vill ha bort! Därför vill jag vinna en elektrisk fotfil!

 4. Maria Pettersson

  Åh jag tar mig aldrig i kragen och går och köper den här som jag så länge har velat ha! Mina ömmande fötter behöver en sådan här.

  Hoppas, hoppas, hoppas..

 5. För att jag precis blivit vän med mina båtar till fötter, och efter år av förbannelser och försök att klämma in dem i för små skor behöver de lite pampering. Håller tummarna!

 6. Skulle ge den till min mamma så hon slipper sitta och fila i all evinnerlighet med en vanlig fotfil. På så sätt är det inte lika jobbigt att ta hand om sig själv emellanåt.

 7. Jag skulle vilja vinna för att jag har ganska mycket förhårdnader på mina fötter som jag jättegärna skulle vilja få bort och denna fotfilen skulle nog göra underverk 🙂

  Gillar din sida på Facebook i namnet Hedvig Blomberg.
  Hoppas på tur! 🙂

 8. Fick precis denna fantastiska fotfil i present av min sambo.
  Därför önskar jag vinna ett eget exemplar till min svärmor. Hon är verkligen i stort behov utav professionell vård. Hennes fötter har vandra bra många mil, fast utan stil. Kan inte räkna hur många fotfilar som förbrukats och antalet svordomar som ekat mellan badrumasväggarna. Hon skulle bli som ett barn på julafton om vinsten hamnade under hennes gran 🙂

  Följer dig på Facebook som Anna Eriksson

 9. Precis vad mina fötter skulle behöva. De har blivit så himla tråkiga nu på sista tiden och tyvärr är det inte det jag själv prioriterar fast jag borde. Vore lyxigt att vinna en elektrisk fotfil och kunna ta bra hand om mina fötter!

 10. Vill njuta av mjuka och lena fötter, känner att det var allt för länge sedan jag gjorde det. Testade en sådan där plaststrumpa som skulle göra att man tappade ett lager död skinn men den funkade knappt. Följer på Bloglovin.

 11. Min sambos hälar är nog dom hårdaste och äckligaste jag sett. Om jag vinner kanske han äntligen kan få mjuka fötter igen, och jag slipper få sönderskrapade ben av hans hårda häl.

 12. Gillar och följer. Skulle verkligen ha nytta utav denna fotfilen. Jag kan inte ens ligga på magen när jag solar eller ligger och läser i soffan utan strumpor. Detta eftersom jag gått i dåliga skor för länge, och kort och gott sagt, fått värkande och fula fötter. Har börjat gå i bättre skor meeeen ännu har fötterna inte blivit vackrare. Vore fint att få rå om dem lite 🙂

 13. Har förhårdnader på båda hälarna. Har försökt fila bort dem, men de vill inte ge med sig. Man blir så trött och emellanåt gör det ont när man går. Tror denna skulle hjälpa; lite hårdare tag och så slipper jag det eviga filandet med den manuella fotfilen.

 14. Med jobbiga fötter med stora valkar vore väl denna toppen.
  Både gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 15. Jag skulle vilja vinna åt min sambos vägnar. Haha, han skulle beställa den här när den kom ut, men beställde helt fel, och kom på det först efter han använt den. Och den tar inte ens alla hans problemområden på fötterna. Så hoppas vi får vinna en sådan

 16. Blir jämt bortskickad från sambons del av sängen, hon tycker inte om mina fötter som “rivs” o så vidare.
  Vill stanna kvar under hennes täcke…

 17. Åh, en sån har jag länge velat ha, men min ekonomi tillåter mig inte att köpa en. Skulle vara perfekt för att fila bort mina irriterande förhårdnader på mina fötter. Den skulle verkligen göra underverk för mina stackars fötter!

 18. Wilma Danielsson

  Jag skulle vilka vinna denna så jag verkligen skulle behöva den. Jag spelar fotboll 3-5 gånger i veckan och då när
  Jag duschar efter hinner jag aldrig vara noga med att ta hand om mina fötter, denna fil skulle göra att mina fötter skulle må bättre och jag skulle orka mer!

  Jag följer dig även på bloglovin, där heter jag wilmaadanielsson 🙂

 19. Har inget fint rim att komma med, men hoppas att jag har en liten chans ialla fall. Jag vill helt enkelt vinna eftersom jag pga psoriasis har sååå dåliga fötter och fått reumatisk värk på köpet. Att kunna pyssla om dem iblanf skulle göra stor skillnad för min vardag. Har länge tittat på just denna fotfil men helt enkelt aldrig haft råd. Hoppas hoppas på denna drömjulklapp. 🙂

 20. Jag följer dig på bl och Facebook. Barnens pappa ska flytta i januari så senaste året bestått av bråk. Hälarna har ej prioriterats. Sliter med min fotfil men trots detta så skrapar hälarna i sängkläderna. Nu blir ensamstående mamma. Hur ska man få till det på singelmarknaden med äckliga hälar?

 21. Mirjam Skredsvik

  Åh, detta är nog din bästa lucka hittills – i alla fall för mig haha! Jag har nämligen riktigt fula fötter: de är breda (kan knappt ha vanliga skor), de har flera sprickor och är allt annat än mjuka. Såg nyligen denna i en reklam och började fundera på att köpa den, men det vore ju hur bra som helst om jag istället kunde vinna den! 😉
  Följer dig på bloglovin sen tidigare och gillar på facebook.
  Ha det bra!

 22. Mina fötter och jag skulle bli så otroligt glada om vi vann för att nu till vintern så ser de hemska ut. De är helt torra och verkligen inte roligt att se på de…

 23. Det har varit så kul
  Att hitta klappar till alla i jul
  Men att springa så mycket runt
  Kan inte vara för fötterna sunt
  Nu behöver jag fötterna fila
  Och några dagars vila
  Så om du vill ge denna grej
  Till en trött tjej som mig
  Skulle vara så himla kul
  Ha nu en riktigt God Jul

 24. Skulle vilja ge denna fotfil till min mormor som just har fått en psoriasis-liknande sjukdom som gör att det blir förhårdnader på fötterna. Det hade varit perfekt emellan hennes fotvårdsbesök. God jul!

 25. Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/557156241085127?pnref=story

  Jag vill ge den till “tomten”, A.K.A. morfar i familjen, med detta rim:

  Tomten, tomten i släden där, är det verkligen din fot det där?
  Jag kände att något trampade på mej,
  och tänkte det var renens klöv, men ack nej.
  Det var faktiskt din raspiga fot som kändes som sandpapper.
  Hur ska du nu klara alla etapper?
  Med sprickor djupa som den värsta snögrotta
  – du lär få skämmas på vår julotta.
  Men kära tomten, jag har faktiskt en klapp till DIG i år.
  En räddning för förstörda fossingarna dina här du får.
  Jag önskar dig nu en riktigt god jul,
  och du, kom ihåg att Scholl alltid lindrar fotstrul!

 26. Gått ner ca 40 kilo i vikt, men fötterna har fått ta mycket stryk under resans gång.
  Vore toppen att få ordning på dem med 🙂

 27. Gubben skulle den som julklapp få , då skulle hans fötter mycket bättre må.
  De är skorviga och hårda, önskar jag fick dem lena och mjuka skåda.

 28. På vintern är det så gosigt att krypa ner under täcket och kela med fötterna men stämningen förstörs direkt när man hör ljud av torra fötter som knarrar mot varandra och myset blir inte längre mysigt… Jag vill vinna för att undvika pinsamheter och göra fotmyset mysigt igen!

 29. Skulle jätte gärna vilja vinna eftersom det hade varit den ultimata presenten till min mamma när hon fyller år! Inspirationen är lite på noll efter jul och eftersom hennes födelsedag är i januari hade detta varit en underbar present! Själv börjar mina fötter behövas vård så jag hade använt den också om jag vinner, haha!

 30. Jag har jobbat mycket stående och gående genom åren och det märks på fötterna. Jag tycker att fotvård känns knepigt och har därför inte lagt den tid som egentligen behövs för att mina fötter ska vara mjuka och fina, men en sån här apparat känns enkel och smidig och hade gärna fått flytta in i mitt hem!

 31. Åh den här skulle jag vilja vinna till min sambo. Varje gång det går en reklam för filen på tv så utbrister han “en sån borde man köpa” men han kommer aldrig till skott. Jag följer på både facebook och bloglovin under Alexandra Hjelte.

 32. hej
  fick ett erbjudande från smartson men glömde att fylla i enkäten så attans jag missade
  vore så roligt att få testa denna själv
  hoppas på tur
  Titti

 33. Oh shit vilken häftig “apparat”!!! Har aldrig sett något sådant här tidigare, så skulle vara jätteroligt att testa!
  Tusen kramar 🙂

 34. Följer på BL och gillar på FB.

  Som en trött mamma till två små vildar så unnar jag mej sällan något, och mina fötter behöver all hjälp det kan få.
  Så Scholl Velvet Smooth kanske är miraklet som kan göra mina trötta ömma fötter till mjuka, lena och fina. 🙂

 35. Eftersom jag alltid haft grova fötter och provat nästan allt för att få mjuka fötter, skulle denna produkt vara perfekt i min “prova produkter”-listan. 🙂

 36. Vinter… Fötter… behöver man säga mer?
  Egentligen inte men denna produkt skulle vara det optimala, speciellt när man har mina känsliga fötter som skulle behöva lite extra kärlek!

  Psssst…Gillar på facebook!

 37. Emelie Johansson

  Vad glad jag blev när jag såg denna lucka, har väntat på en perfekt tävling för mig! Mina fötter är i desperat behov av denna fotfil, de är så hårda och trötta och får mig att känna mig så äcklig. Vanliga fotfilar hjälper inte längre och jag skäms så inför min pojkvän.. Skulle bli en perfekt julklapp till mig själv! 😀

 38. Gillar & följer!

  Jag behöver verkligen råda bot
  på sprickorna under min fot
  de är torra, risiga och inte bra
  en elektrisk fotfil borde jag ha!

 39. Jag hatar mina fötter, alltid torra och som sandpapper. Just nu är dom värre än någonsin och fötterna till och med fastnar i kläderna när jag klär på mig och i lakanet i sängen. Sover ofta med strumpor för att slippa känna fötterna mot varandra. Denna fotfil hade varit perfekt att testa, så kanske jag skulle bli av med min hårda torra hud! Håller tummarna!

  Gillar och följer dig sedan tidigare! 🙂

 40. Efter jag sprungit mitt halvmaraton i september var mina fötter trasigare än någonsin, och när jag gick på pedikyr så sade hon som gjorde behandlingen bara “What have you done?”, så ja – mina fötter kan nog behöva denna om jag ska klara av mitt mål med maraton nästa höst. Mina fötter behöver och förtjänar det helt enkelt! 😉

 41. Vore perfekt att vinna en egen till mina stackars små fötter,
  samt sluta sno mamma’s tills hon på mig blir så trötter.
  Springer mycket på jobbet varje dag,
  det slutar med slitna fötter som jag inte kan skänka behag.
  Så denna skulle verkligen råda bot,
  på hälen (och även resten) på min slitna fot.

  Följer både på FB och bloglovin 🙂

  [email protected]

 42. följer på fb och bloglovin. jag vill gärna vinna då mina trötta vinterfötter verkligen behöver tas om hand lite extra.. 🙂 håller alla tummar och tår haha 😀 kram

 43. Hej!
  Jag är självklart med och testar lyckan även idag och gillar dig på FB under Anna Malin R

  Efter en lång dag full av måsten och vardagsbestyr,
  roliga utflykter och spännande äventyr!
  Behöver fötterna få omvårdnad då den är som bäst,
  med Adara och Scholl Valvet blir julen en fest

 44. Lotta Larsdotter

  Mina torra trötta fötter är fulla av förhårdnader av alla de slag så detta vore en extremt välkommen present åt mig själv! Gillar på FB (Lise-Lotte Larsdotter).

 45. Jag saknar mina fötter när jag gick i grundskolan…. nu i gymnasiet är de inte släta längre :(. Jag orkar inte lägga kräm och skrubba jämt heller.. This would be a perfect solution!

 46. Jag skulle vilja vinna den här och ge bort den till mig mamma! Hon har sjukt “sprucktna” fötter så en scholl valvet smooth skulle vara perfekt för henne! 🙂
  Dessutom åker vi snart utomlands å då tror jag nog att mamma skulle vilja ha lena å mjuka fötter 🙂

  Följer dig på facebook å bloglovin 🙂

 47. Jag vill vinna denna fotfilen för att ge den till min mamma som har besvär med torra och träliga fötter. Ofta klagar hon på det, och vanlig fotfil är inge vidare att ha. Så om jag vinner skulle jag ge den till henne! 🙂

 48. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Den här fotfilen måste ändå vara årets gåva det kan jag nog lova.
  Innan jul är det mycket spring och lite vila, mina fötter är så
  torra och ömma och behöver nog filas. Denna Scholl Velvet Smooth
  gör nog susen, för den vill jag gärna ha under min gran.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook och följer Adaras på Bloglovin
  med namn Julianna Fredriksson

 49. Jag skulle ge denna fotfil till min mamma eftersom hon har mycket torra fötter, förhårdnader så hon hade verkligen behövt en sån här! Hon har tyvärr inte råd med en själv så därför hade det varit så kul att kunna ge henne en som tack för allt hon gör för mig trots hennes kroniska sjukdom som gör henne sängliggande. Följer på bloglovin och FB 🙂

 50. På vintern är ju huden torrare än någonsin och att försöka återfuktar fötterna är ju ett kapitel för sig själv. Så, denna smarta fotfil hade varit toppen; bort med det gamla och hårda fram med “riktig” hud att smörja. Och vad skönt att slippa ha ont när man gått en stund!

 51. Mathilda Nilsson

  jag är en dansare, fem dagar i veckan är jag igång, allt från en timme till 5/6 timmar per dag. vi måste vara barfota så det slutar med att mina fötter har rejäla förhårdnader och det är inte idealet när jag sover brevid killen jag tycker om, inget tåflörtande här inte!

  har följt dig på bloglovin sedan förra elr förr förra året, och gillar dig nu på fb i namnet mathilda nilsson:)

 52. Jag har aldrig varit en fotmänniska, därför fastnar mina hälar kanske alltid i tyger. Något måste verkligen ske med mina fötter innan de smular sig till molekyler 🙂 Denna har jag varit nyfiken på länge, kan den utföra mirakel tro?=)

 53. Kerstin Karlsson

  Vilken underbar feeling
  att när som helst fixa min egen peeling!
  Jag som “enastående passionär”, vill som sambo ha denna riviga mackapär!

 54. Skulle vilja vinna denna så sambon kan få fila sina fötter själv. Skulle ju vara en perfekt julklapp åt mig själv att slippa fila hans fötter. Tycker det är så äckligt!!

 55. Jag behöver en elektrisk fotfil från Scholl,
  för att över mina fötter kunna få kontroll.
  För min torrhet är verkligen extrem,
  behöver därför ett riktigt bra fotvårds-system.
  Att rå om fötterna och få det härligt lent,
  det vore inte en dag försent.

  Gillar på fb sen tidigare

 56. Hoppas vinna denna för att äntligen få ordning på mina fula fötter. Har fått höra negativa kommentarer om dem och vill sluta skämmas för dem. Följer på Bloglovin’.

 57. Min pappa är en extrem löpgalning. Lidingöloppet, marathon & intervall-pass är en del av hans fartfyllda vardag. Något han lägger mindre tid på, är hans “yttre”. Världsrekord i förhårdnader, torra ben & uppskrapade armbågar, u namne it. Skulle därför ge honom denna i julklapp! Tusen kramar 🙂

 58. “Fötterna är det viktigaste man har,
  man får bara ett par”
  Något jag hört hela livet,
  det är lätt att ta dem för givet.
  Tyvärr jag inte detta råd följt så bra,
  med denna vinst kan jag ha ett eget spa.
  Skämma bort mina fötter så bortglömda,
  så de till sommaren slipper vara bortgömda.

 59. Det finns ju nästan inget jobbigare än att sitta och fila fötterna manuellt, så det här vore sannerligen bekvämt! 🙂

 60. Denna skulle jag vilja vinna till min man. Sedan han började spela innebandy är hans fötter hemska! Vanliga fotfilen biter inte på hans besvärliga fothårdnader, vi har provat fotbadsalt och olika krämer. Inget mjuknar upp fötterna. Emellanåt får han sjukt och det är jobbigt. En sådanhär fil har han faktiskt pratat om, men har inte haft möjlighet att köpa en. Så denna vinst skulle göra honom överlycklig och fötterna skulle bli tacksamma 🙂

 61. Står och går hela dagarna på mitt jobb, försöker ta hand om mina fötter och unnar mig ibland fotvård eftersom jag får ont av mina förhårdnader och annat, därför vore det ren lyx att få vinna denna för egenvård och spara både pengar och tid.

 62. Jag gillar att ta långa promenader och på mitt jobb går jag också väldigt mycket. Därför behöver mina fötter extra vård för att hålla sig mjuka och lena så att jag kan slippa förhårdnader och torra fötter!

 63. Jag står upp hela dagarna på jobbet, och fötterna får då ta mycket stryk. Jag jobbar på med en vanlig hederlig gammal fotfil, men resultatet blir, sådär om man säger så..
  Så denna “fina” gåva skulle jag absolut behålla själv, och hoppas på ett 2015 med ett lättare steg! 🙂

 64. annica la sundström

  Underbar produkt som ger fötterna en härlig känsla av frid ett välbehövligt lugn i vår moderna tid

 65. Min sambo har fötter som är sträva som sandpapper. Inte det skönaste när man försöker tåflörta lite eller när man vill mysa lite i sängen.. 😉
  Denna skulle hon förmodligen tycka var så kul att använda att jag förhoppningsvis skulle få gosa med lite lena fötter mot mina!

 66. Åh vilket kanonpris! Mina fötter har alltid varit extremt torra. Kvittar hur dyra krämer jag än köper och hur mycket jag smörjer så hjälper det inte. Har lästa mycket gott om denna produkt så det skulle va så roligt att vinna!
  Kram

 67. Hade verkligen behövt en så här! Står på jobbet hela dagarna och fötterna behöver lite kärlek. Speciellt nu i juletider då jag jobbar i butik och vi har supermycket att göra och springer runt i butiken och på lagret hela dagarna!
  Gillar på Facebook också!! 🙂

 68. Jag skulle hemsk gärna vilja vinna det här priset! Jag har tyvärr “ärvt” min pappas hårda fötter och måste ofta sitta i fotbad, skrubba och smörja fötterna. Att vinna det här priset vore en perfekt julklapp till fossingarna och mig själv som skulle slippa en del slit, haha 🙂

 69. Att vinna denna Velvet Smooth,
  skulle jag inte alls ha något emot.

  Vad jag denna skulle vilja bruka,
  få fötter så lena och mjuka.

  Så smidigt med en elektriskt fil,
  det kallar jag fotvård med stil!

  God jul!

 70. Hej!
  Promenerar mycket för att gå ner i vikt, har gått ner 19 kg men har en låmg bit kvar, mina fötter har varit med om mycket och skulle bli överlyckliga om de fick lite ompyssling.

 71. Åh! Vet inte om min första kommentar kom fram, så jag ber om ursäkt om detta blir en dublett. Men glömde även att skriva att jag följer och gillar sedan tidigare, så jag lägger till det här! 🙂

  Min motiveringen är i alla fall:

  Jag sprang halvmaraton i september och när jag sedan på Kreta fick pedikyr så fick jag kommentaren “What have you done”, så du kan ju förstå att mina fötter var i behov av omvårdnad.
  Då jag planerar ett maraton till hösten 2015 så kommer fötterna nötas mycket på även detta år, så all omvårdnad de kan få är de nog glada över! 🙂

 72. Malin Svensk Björck

  Jag har en ovanlig genetisk bindvävssjukdom som bla ger mig ömtåliga fötter.
  Därför är fotvård jätteviktigt för mig.
  Annars får jag sår Och huden lossnar.
  Så den här skulle verkligen underlätta fotvården och antagligen skona mig lite från ont i fötterna

 73. En vän till mig, finns där i vått och torrt och ändå går hon igenom grymt mycket själv. Jag vet att hon lagt ögonen på denna fotfil men hon har aldrig köpt den, nu vill jag överraska henne som ett tack för allt hon gjort för mig, fastän hon själv har det otroligt svårt 🙂 ( av egen erfarenhet vet jag att den är superbra 🙂 )

 74. Jag har fula fötter efter mina graviditeter. Var på fotvård och hon sa att så illa kunde det inte vara tills hon såg fötterna, oj. nu önskar jag denna fina för att själv kunna fixa utan att behöva skrämma fotvårdspecialister. Drömjulklappen.

 75. Hej,
  Jag har så torra och förhårdnader på fötterna. Jag bekänner att jag inte tar hand om fötterna som jag borde. Min 3 årig systerdotter såg sprickorna på mina fötter och sa “du har inte fina fötter.” Scholl Velvet Smooth kan lösa mitt problem.

 76. carolina bengtsson

  Skulle gärna vilja vinna så jag kan ge bort filen till min underbara mamma. Hon är den mest osjälviska människan jag mött, och därför glömmer hon ofta bort sig själv. Hon har stora problem med förhårdnader och skäms väldigt över sina fötter. Så detta hade verkligen varit en perfekt gåva till henne 😉

  följer och gillar

 77. Dottern har jobbiga fötter som lätt bli torra, speciellt på hälarna, och med förhårdningar på sidan av stortån.
  Hade varit underbart att kunna fixa något till henne som kan hjälpa!

 78. Jag vill vinna för att jag behöver en sån! Mina fötter är ju helt förstörda, mycket på grund av mina jobbskor… stålhätta är inte jätteskönt 🙂

 79. Jag vill vinna för att få bort förhårdnader på mina fötter så att dem blir mjuka och fina inför 2015.

  God jul!

 80. Jag vill vinna därför att ibland glömmer man bort att ta hand om sina fötter och för allt de gör för en och så mycket som vi använder dem förtjänar de att bli ompysslade och uppskattade 🙂

 81. Mina fötter är hemska! Trots att jag filar och grejar med dom titt som tätt. Jag får ändå problem med förhårdnader. En elekrisk fotfil vore super, då skulle fötterna få sig en rejäl omgång.

  Gillar på facebook sen tidigare!

 82. Om jag denna vann
  skulle jag bli en populär fröken
  för det skulle bli en present till min man,
  för hans fötter är torrare än en öken!

  Gillar på FB (A-C Wikberg)

 83. Både jag och sambon har riktigt “tråkiga” fötter som skulle behöva en sån här fil.
  Ska jag ta på mig ett par mjukisbyxor innan jag tagit på strumpor så raspar det och liksom fastnar när jag för foten genom byxbenen.

  Gillar och följer på fb och bloglovin

 84. Jag gillar på Facebook och vill vinna till min hustru som behöver en julklapp till och verkligen har problem med sina fötter

 85. Eftersom jag tränar fotboll tre ggr i veckan så är mina fötter inte så vackra efter alla stämplar och tacklingar jag fått ta emot. Det skulle kännas jättekul att nu i juletid få renovera de och fräsha upp de innan nästa år. 🙂
  Följer dig på bloglovin sen länge 😉

 86. Åh, den här skulle jag vilja vinna till min pappa! Han har så mycket problem med torra och hårda fötter!

 87. Sen jag var liten har jag alltid haft problem med fötterna. Inlägg, liktornar och förhårdnader. Jag har nästan prövat allt för att få mjuka fina fötter! Har varit på väg att ge upp flera gånger och velat skära bort de. Vore en dröm för mig som student med som inte har råd att lägga så mycket pengar på behandlingar. En elektronsik fotfil skulle kunna hjälpa mig ♡
  Följer på Bloglovin’ och gillar din sida sedan tidigare!

  God Jul
  Kram Neda

 88. Skulle vilja vinna så jag kan få pyssla om mig själv lite! Har jättemycket förhårdnader på hälarna och så, försöker fila på dom med en vanlig fil men det blir knappt någon skillnad 🙁

 89. Det här skulle bli en bonusjulklapp till maken som visserligen jobbar på en travbana men hans fötter ser verkligen ut som frasiga hovar!
  Jag vill knappt ta i dem, så vinner vi en elektrisk fotfil ska den få jobba ordentligt…

 90. Åh, tänk att få en elektrisk fotfil,
  de skulle vara toppen bra att ha,
  för fötterna använder man ju varje da,
  så nu är de torra och nötta, för efter många mil så
  blir de trötta och skulle behövas pysslas om,
  så nu hoppas jag på den här som väckt så stort ha-begär.
  Håller tummar och tår att jag en av tomten får i år. 🙂

  Gillar dej redan på FB: Malin Gustafsson
  Följer dej redan på Bloglovin

  God jul! 🙂

 91. Jag är gravid och har fått veta att fötterna bli torra och dåliga när man börjar amma så det här hade varit en perfekt vinst för mina små fötter!

 92. I egenskap av tjej så finns det mycket jag önskar mig,
  just nu ligger Scholl Velvet Smooth högst på listan så det gäller att charma dig.
  Finns ingen tomte här hemma så jag tar det jag får och det som blir över,
  hade nog blivit en riktigt mysig jul om det inte var så att jag saknar klöver.
  Är en ständigt trött student så vinsten skulle göra susen,
  och jag lovar att bli tacksam till tusen.
  Tänk om man kunde slippa julstressen och julklappspressen.
  En vinst blir julklapp åt både mig och mina nedre fränder,
  det här är utan tvekan årets bästa julkalender!

  Kram och God Jul

 93. I egenskap av tjej så finns det mycket jag önskar mig,
  just nu ligger Scholl Velvet Smooth högst på listan så det gäller att charma dig.
  Finns ingen tomte här hemma så jag tar det jag får och det som blir över,
  hade nog blivit en riktigt mysig jul om det inte var så att jag saknar klöver.
  Är en ständigt trött student så vinsten skulle göra susen,
  och jag lovar att bli tacksam till tusen.
  Tänk om man kunde slippa julstressen och julklappspressen.
  En vinst blir julklapp åt både mig och mina nedre fränder,
  det här är utan tvekan årets bästa julkalender!

  Kram & God Jul

 94. Åh en sån står högst på min önskelista! 😀 har väldigt torra fötter trots jag smörjer in de varje kväll. Men det funkar inte, så jag ville verkligen ha scholl så fort jag såg reklamen. Jag hoppas att jag vinner, får hålla tummarna 😀
  Har gillat din sida sen tidigare, heter Madeleine Eklund på Facebook, bloglovin har jag också gillat för länge sen 🙂 ha en fin kväll, kram!

 95. Jag köpte denna till mamma och hon älskade den, ångrar att jag inte köpte en till mig själv! Sambon skulle också ha stor nytta av den 🙂 Som arbetsökande skulle detta vara en fin julklapp till oss ^^

 96. Oj! Det är ju helt vansinnigt mycket tävlingsbidrag, och alldeles galet mycket förhårdnader och läskigheter 🙂
  För visst är det lite läskigt, eller är det jag som är fjantig?
  Iaf, min älskade fru, just nu är hon gravid och vill ha fotvård ofta. Väldigt ofta.
  Och det är klart jag ställer upp. Men jag gillar ju maskiner, tekniska grejer och så. Kan inte sticka under stol med att det vore otroligt spännande och intressant att se vad den här gör för underverk 🙂 Och min fru skulle bli glad, jätteglad :-).

 97. Karin Stjärnkvist

  Jag tror denna elektriska fil är skonsammare mot förhårdnader på fötterna än manuella filar. Jag har alltid haft torra hälar och detta verkar definitivt vara något för mig!

 98. Jag skulle vilja vinna denna till min mamma. Hon går på fotvård ibland men väntetiden är så lång så detta skulle vara jättebra till henne. Så kan hon få fotvård när hon vill.

  Jag gillar på Facebook.

 99. Kan inte förklara hur mycket min mormor behöver denna fotfil! Hennes fötter skäms hon för och hon har ont att gå ibland pga all gammal hud som har samlats. Hon bor utomlands och vet inte att en elektrisk fotfil existerar så det vore fantastiskt att överraska henne när jag hälsar på i början av januari! 🙂

 100. Åh en fotfil jag gärna skulle vilja vinna,
  så jag fina fötter skulle finna
  jag flyger o far
  och fina fötter jag inte har…

  Håller tummar å tår att jag detta vinner får.

  Trevlig kväll / Liniz

 101. Jag skulle behöva vinna denna, eftersom jag definitivt skulle behöva göra mina fötters undersida mjuka. De är så skrovliga och jag vill ha lena barnafötter igen.

  Jag följer Adaras på bloglovin.

 102. Är med 🙂

  Som småbarnsmamma är fötterna kanske inte alltid (dvs typ aldrig haha) prio ett, men med en sån här smidig grej går det ju på ett kick så det skulle nog till och med jag kunna ta någon minut till 🙂 För jag har ju faktiskt inte ännu gett upp drömmen om att gå runt med lena och goa fötter 😉

  Hoppas på tur!
  Kram Matilda

 103. Mina fötter hade älskat denna vinst! De behöver verkligen en riktig pedikyr för att bli Lena och fina igen!

  Följer dig på bloglovin.

  Mvh Maria

 104. Åh denna skulle jag verkligen behöva nu när vintersemestern snart är här! För att jag ska våga visa mina fötter på stranden krävs rejält med filande och putsande först, med denna skulle det gå fort och enkelt 🙂 skulle bli superglad om jag denna vann!

 105. Har ont i fötterna året runt med värst är det på vintern!
  Jag använder aldrig strumpor så jag får sjukt torra fötter och det hjälper inte enbart med att smörja, försöker fila ofta men jag hatar att sitta ner i duschen och fila, tar så lång tid!! Hade mina första sprickor i hälarna när jag var 15-16 sen dess har jag problem och denna hade underlättat enormt! 🙂
  Gillar på Facebook och följer på Bloglovin sen tidigare! Namn: Therése Kunnas Franzén
  [email protected]

 106. Att få lena mjuka fötter vore skönt
  Att fuska med detta längre är inte lönt.
  Hoppas mycket på att ha turen att vinna
  Då skulle jag bli en mycket lycklig kvinna!!

 107. Jag är 44 år och har haft problem med mina fötter under en längre tid. Har förhårdnader under framfoten som är svåra att få bort. Med denna fantastiska fotfil så skulle mitt problem lätt vara löst!

  Gillar på facebook!

  Mvh/ Maria C.

 108. Jag tror att jag skulle vinna om jag kunde lägga upp en bild av mina fötter haha. Stackars trötta fötter jag har.

 109. Hej:) Denna fot fil skulle jag gärna vilja vinna, då kanske mina hälsprickor äntligen kunde försvinna:) GOD JUL

 110. Martina Andersson

  Jag har försökt hitta vettiga mirakelkurer för mina fötter men det finns ingen mirakelkud. Jag tror att denna skulle göra underverk!

 111. Jag har tänkt jättelänge att jag ska köpa en sån här ,men tycker att dom är lite väl dyra, Mina fötter skulle älska den!

 112. Sandra Johansson

  Denna skulle bli en present till min mamma, som alltid har problem med torra och hårda fötter.

  Gillar på facebook

 113. En sån här hade jag behövt inhandla för längesedan, men prioriterar inte mina fötter vilket jag egentligen borde. Då de är en del av kroppen precis som allt annat! 😉 Hade verkligen behövt den här till mina fossingar då det är så torra och är i stort behov av vård 😀

 114. Jag hoppas på att vinna en fil till sambon. Det vore skönt om hans fötter vore lite lenare när han försöker vara romantisk och gnida dem mot mina.

 115. Jag skulle vilja ge den till min sambo som har så knastriga fötter att det alltid ser ut som att nån ätit kakor i soffan! Med en sån här kanske han skulle tycka det var skoj att sköta om dom lite bättre.

 116. Om jag vann en sådan här skulle jag direkt ge bort den till min pappa då han är (och har varit ett tag) i stort behov av ett riktigt bra medel mot torra och spruckna hälar!

 117. Helena Bertilsson

  Min mamma, efter år som evigt vandrande nattsköterska har stora problem med förhårdnader på sina fötter. En sådan här smart mackapär skulle göra hennes liv så mycket lättare!

 118. Mina fötter göms väl
  och det har sina skäl
  detta låter som en manick som kan klara
  göra tassarna underbara
  kanske man kan vifta fritt med sina tår
  om man denna julklapp får

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet