This post is available in
Scholl Velvet Smooth

I samarbete med Scholl tävlar jag i dag ut två exemplar av den elektriska fotfilen Scholl Velvet Smooth (värde 399 kr/st). Med den kan du på ett snabbt och enkelt sätt hålla fötterna mjuka och lena. Fotfilen exfolierar huden genom en varsam roterande rörelse.

Allt du behöver göra för att tävla är att motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Mathilda Nilsson och Caroline, grattis!

144 KOMMENTARER

 1. Skulle verkligen vilja vinna, min fötter är så trötta att jag vill svimma. Har provat allt, till och med fotsalt. Med denna fil skulle mina fötter orka många mil. Låt mig snälla få, så slipper jag dansa på tå 🙂

 2. Jag skulle sååå gärna vilja vinna denna och ge den till min mormor som jag vet önskat sig en sån länge. En liten present för att tacka för all hjälp med min hund. Hon passar honom och går långa promenader när jag jobbar. Snart 87 år men piggare än de flesta! ;P

 3. Efter en allergisk reaktion för 2 år sen då jag fick blåsor under mina fötter, så har dom inte varit fina utan fullt med förhårdnader som jag vill ha bort! Därför vill jag vinna en elektrisk fotfil!

 4. Åh jag tar mig aldrig i kragen och går och köper den här som jag så länge har velat ha! Mina ömmande fötter behöver en sådan här.

  Hoppas, hoppas, hoppas..

 5. För att jag precis blivit vän med mina båtar till fötter, och efter år av förbannelser och försök att klämma in dem i för små skor behöver de lite pampering. Håller tummarna!

 6. Skulle ge den till min mamma så hon slipper sitta och fila i all evinnerlighet med en vanlig fotfil. På så sätt är det inte lika jobbigt att ta hand om sig själv emellanåt.

 7. Jag skulle vilja vinna för att jag har ganska mycket förhårdnader på mina fötter som jag jättegärna skulle vilja få bort och denna fotfilen skulle nog göra underverk 🙂

  Gillar din sida på Facebook i namnet Hedvig Blomberg.
  Hoppas på tur! 🙂

 8. Fick precis denna fantastiska fotfil i present av min sambo.
  Därför önskar jag vinna ett eget exemplar till min svärmor. Hon är verkligen i stort behov utav professionell vård. Hennes fötter har vandra bra många mil, fast utan stil. Kan inte räkna hur många fotfilar som förbrukats och antalet svordomar som ekat mellan badrumasväggarna. Hon skulle bli som ett barn på julafton om vinsten hamnade under hennes gran 🙂

  Följer dig på Facebook som Anna Eriksson

 9. Precis vad mina fötter skulle behöva. De har blivit så himla tråkiga nu på sista tiden och tyvärr är det inte det jag själv prioriterar fast jag borde. Vore lyxigt att vinna en elektrisk fotfil och kunna ta bra hand om mina fötter!

 10. Vill njuta av mjuka och lena fötter, känner att det var allt för länge sedan jag gjorde det. Testade en sådan där plaststrumpa som skulle göra att man tappade ett lager död skinn men den funkade knappt. Följer på Bloglovin.

 11. Min sambos hälar är nog dom hårdaste och äckligaste jag sett. Om jag vinner kanske han äntligen kan få mjuka fötter igen, och jag slipper få sönderskrapade ben av hans hårda häl.

 12. Gillar och följer. Skulle verkligen ha nytta utav denna fotfilen. Jag kan inte ens ligga på magen när jag solar eller ligger och läser i soffan utan strumpor. Detta eftersom jag gått i dåliga skor för länge, och kort och gott sagt, fått värkande och fula fötter. Har börjat gå i bättre skor meeeen ännu har fötterna inte blivit vackrare. Vore fint att få rå om dem lite 🙂

 13. Har förhårdnader på båda hälarna. Har försökt fila bort dem, men de vill inte ge med sig. Man blir så trött och emellanåt gör det ont när man går. Tror denna skulle hjälpa; lite hårdare tag och så slipper jag det eviga filandet med den manuella fotfilen.

 14. Med jobbiga fötter med stora valkar vore väl denna toppen.
  Både gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 15. Jag skulle vilja vinna åt min sambos vägnar. Haha, han skulle beställa den här när den kom ut, men beställde helt fel, och kom på det först efter han använt den. Och den tar inte ens alla hans problemområden på fötterna. Så hoppas vi får vinna en sådan

 16. Blir jämt bortskickad från sambons del av sängen, hon tycker inte om mina fötter som ”rivs” o så vidare.
  Vill stanna kvar under hennes täcke…

 17. Åh, en sån har jag länge velat ha, men min ekonomi tillåter mig inte att köpa en. Skulle vara perfekt för att fila bort mina irriterande förhårdnader på mina fötter. Den skulle verkligen göra underverk för mina stackars fötter!

 18. Jag skulle vilka vinna denna så jag verkligen skulle behöva den. Jag spelar fotboll 3-5 gånger i veckan och då när
  Jag duschar efter hinner jag aldrig vara noga med att ta hand om mina fötter, denna fil skulle göra att mina fötter skulle må bättre och jag skulle orka mer!

  Jag följer dig även på bloglovin, där heter jag wilmaadanielsson 🙂

 19. Har inget fint rim att komma med, men hoppas att jag har en liten chans ialla fall. Jag vill helt enkelt vinna eftersom jag pga psoriasis har sååå dåliga fötter och fått reumatisk värk på köpet. Att kunna pyssla om dem iblanf skulle göra stor skillnad för min vardag. Har länge tittat på just denna fotfil men helt enkelt aldrig haft råd. Hoppas hoppas på denna drömjulklapp. 🙂

 20. Jag följer dig på bl och Facebook. Barnens pappa ska flytta i januari så senaste året bestått av bråk. Hälarna har ej prioriterats. Sliter med min fotfil men trots detta så skrapar hälarna i sängkläderna. Nu blir ensamstående mamma. Hur ska man få till det på singelmarknaden med äckliga hälar?

 21. Åh, detta är nog din bästa lucka hittills – i alla fall för mig haha! Jag har nämligen riktigt fula fötter: de är breda (kan knappt ha vanliga skor), de har flera sprickor och är allt annat än mjuka. Såg nyligen denna i en reklam och började fundera på att köpa den, men det vore ju hur bra som helst om jag istället kunde vinna den! 😉
  Följer dig på bloglovin sen tidigare och gillar på facebook.
  Ha det bra!

 22. Mina fötter och jag skulle bli så otroligt glada om vi vann för att nu till vintern så ser de hemska ut. De är helt torra och verkligen inte roligt att se på de…

 23. Det har varit så kul
  Att hitta klappar till alla i jul
  Men att springa så mycket runt
  Kan inte vara för fötterna sunt
  Nu behöver jag fötterna fila
  Och några dagars vila
  Så om du vill ge denna grej
  Till en trött tjej som mig
  Skulle vara så himla kul
  Ha nu en riktigt God Jul

 24. Skulle vilja ge denna fotfil till min mormor som just har fått en psoriasis-liknande sjukdom som gör att det blir förhårdnader på fötterna. Det hade varit perfekt emellan hennes fotvårdsbesök. God jul!

 25. Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/557156241085127?pnref=story

  Jag vill ge den till ”tomten”, A.K.A. morfar i familjen, med detta rim:

  Tomten, tomten i släden där, är det verkligen din fot det där?
  Jag kände att något trampade på mej,
  och tänkte det var renens klöv, men ack nej.
  Det var faktiskt din raspiga fot som kändes som sandpapper.
  Hur ska du nu klara alla etapper?
  Med sprickor djupa som den värsta snögrotta
  – du lär få skämmas på vår julotta.
  Men kära tomten, jag har faktiskt en klapp till DIG i år.
  En räddning för förstörda fossingarna dina här du får.
  Jag önskar dig nu en riktigt god jul,
  och du, kom ihåg att Scholl alltid lindrar fotstrul!

 26. Gått ner ca 40 kilo i vikt, men fötterna har fått ta mycket stryk under resans gång.
  Vore toppen att få ordning på dem med 🙂

 27. Gubben skulle den som julklapp få , då skulle hans fötter mycket bättre må.
  De är skorviga och hårda, önskar jag fick dem lena och mjuka skåda.

 28. På vintern är det så gosigt att krypa ner under täcket och kela med fötterna men stämningen förstörs direkt när man hör ljud av torra fötter som knarrar mot varandra och myset blir inte längre mysigt… Jag vill vinna för att undvika pinsamheter och göra fotmyset mysigt igen!

 29. Skulle jätte gärna vilja vinna eftersom det hade varit den ultimata presenten till min mamma när hon fyller år! Inspirationen är lite på noll efter jul och eftersom hennes födelsedag är i januari hade detta varit en underbar present! Själv börjar mina fötter behövas vård så jag hade använt den också om jag vinner, haha!

 30. Jag har jobbat mycket stående och gående genom åren och det märks på fötterna. Jag tycker att fotvård känns knepigt och har därför inte lagt den tid som egentligen behövs för att mina fötter ska vara mjuka och fina, men en sån här apparat känns enkel och smidig och hade gärna fått flytta in i mitt hem!

 31. Åh den här skulle jag vilja vinna till min sambo. Varje gång det går en reklam för filen på tv så utbrister han ”en sån borde man köpa” men han kommer aldrig till skott. Jag följer på både facebook och bloglovin under Alexandra Hjelte.

 32. hej
  fick ett erbjudande från smartson men glömde att fylla i enkäten så attans jag missade
  vore så roligt att få testa denna själv
  hoppas på tur
  Titti

 33. Oh shit vilken häftig ”apparat”!!! Har aldrig sett något sådant här tidigare, så skulle vara jätteroligt att testa!
  Tusen kramar 🙂

 34. Eftersom jag alltid haft grova fötter och provat nästan allt för att få mjuka fötter, skulle denna produkt vara perfekt i min ”prova produkter”-listan. 🙂

 35. Vinter… Fötter… behöver man säga mer?
  Egentligen inte men denna produkt skulle vara det optimala, speciellt när man har mina känsliga fötter som skulle behöva lite extra kärlek!

  Psssst…Gillar på facebook!

 36. Vad glad jag blev när jag såg denna lucka, har väntat på en perfekt tävling för mig! Mina fötter är i desperat behov av denna fotfil, de är så hårda och trötta och får mig att känna mig så äcklig. Vanliga fotfilar hjälper inte längre och jag skäms så inför min pojkvän.. Skulle bli en perfekt julklapp till mig själv! 😀

 37. Gillar & följer!

  Jag behöver verkligen råda bot
  på sprickorna under min fot
  de är torra, risiga och inte bra
  en elektrisk fotfil borde jag ha!

 38. Jag hatar mina fötter, alltid torra och som sandpapper. Just nu är dom värre än någonsin och fötterna till och med fastnar i kläderna när jag klär på mig och i lakanet i sängen. Sover ofta med strumpor för att slippa känna fötterna mot varandra. Denna fotfil hade varit perfekt att testa, så kanske jag skulle bli av med min hårda torra hud! Håller tummarna!

  Gillar och följer dig sedan tidigare! 🙂

 39. Efter jag sprungit mitt halvmaraton i september var mina fötter trasigare än någonsin, och när jag gick på pedikyr så sade hon som gjorde behandlingen bara ”What have you done?”, så ja – mina fötter kan nog behöva denna om jag ska klara av mitt mål med maraton nästa höst. Mina fötter behöver och förtjänar det helt enkelt! 😉

 40. Vore perfekt att vinna en egen till mina stackars små fötter,
  samt sluta sno mamma’s tills hon på mig blir så trötter.
  Springer mycket på jobbet varje dag,
  det slutar med slitna fötter som jag inte kan skänka behag.
  Så denna skulle verkligen råda bot,
  på hälen (och även resten) på min slitna fot.

  Följer både på FB och bloglovin 🙂

  michaelasoderholtz@gmail.com

 41. följer på fb och bloglovin. jag vill gärna vinna då mina trötta vinterfötter verkligen behöver tas om hand lite extra.. 🙂 håller alla tummar och tår haha 😀 kram

 42. Hej!
  Jag är självklart med och testar lyckan även idag och gillar dig på FB under Anna Malin R

  Efter en lång dag full av måsten och vardagsbestyr,
  roliga utflykter och spännande äventyr!
  Behöver fötterna få omvårdnad då den är som bäst,
  med Adara och Scholl Valvet blir julen en fest

 43. Mina torra trötta fötter är fulla av förhårdnader av alla de slag så detta vore en extremt välkommen present åt mig själv! Gillar på FB (Lise-Lotte Larsdotter).

 44. Jag saknar mina fötter när jag gick i grundskolan…. nu i gymnasiet är de inte släta längre :(. Jag orkar inte lägga kräm och skrubba jämt heller.. This would be a perfect solution!

 45. Jag skulle vilja vinna den här och ge bort den till mig mamma! Hon har sjukt ”sprucktna” fötter så en scholl valvet smooth skulle vara perfekt för henne! 🙂
  Dessutom åker vi snart utomlands å då tror jag nog att mamma skulle vilja ha lena å mjuka fötter 🙂

  Följer dig på facebook å bloglovin 🙂

 46. Jag vill vinna denna fotfilen för att ge den till min mamma som har besvär med torra och träliga fötter. Ofta klagar hon på det, och vanlig fotfil är inge vidare att ha. Så om jag vinner skulle jag ge den till henne! 🙂

 47. Hej!
  Är gärna med.

  Den här fotfilen måste ändå vara årets gåva det kan jag nog lova.
  Innan jul är det mycket spring och lite vila, mina fötter är så
  torra och ömma och behöver nog filas. Denna Scholl Velvet Smooth
  gör nog susen, för den vill jag gärna ha under min gran.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook och följer Adaras på Bloglovin
  med namn Julianna Fredriksson

 48. Jag skulle ge denna fotfil till min mamma eftersom hon har mycket torra fötter, förhårdnader så hon hade verkligen behövt en sån här! Hon har tyvärr inte råd med en själv så därför hade det varit så kul att kunna ge henne en som tack för allt hon gör för mig trots hennes kroniska sjukdom som gör henne sängliggande. Följer på bloglovin och FB 🙂

 49. På vintern är ju huden torrare än någonsin och att försöka återfuktar fötterna är ju ett kapitel för sig själv. Så, denna smarta fotfil hade varit toppen; bort med det gamla och hårda fram med ”riktig” hud att smörja. Och vad skönt att slippa ha ont när man gått en stund!

 50. jag är en dansare, fem dagar i veckan är jag igång, allt från en timme till 5/6 timmar per dag. vi måste vara barfota så det slutar med att mina fötter har rejäla förhårdnader och det är inte idealet när jag sover brevid killen jag tycker om, inget tåflörtande här inte!

  har följt dig på bloglovin sedan förra elr förr förra året, och gillar dig nu på fb i namnet mathilda nilsson:)

 51. Jag har aldrig varit en fotmänniska, därför fastnar mina hälar kanske alltid i tyger. Något måste verkligen ske med mina fötter innan de smular sig till molekyler 🙂 Denna har jag varit nyfiken på länge, kan den utföra mirakel tro?=)

 52. Vilken underbar feeling
  att när som helst fixa min egen peeling!
  Jag som ”enastående passionär”, vill som sambo ha denna riviga mackapär!

 53. Skulle vilja vinna denna så sambon kan få fila sina fötter själv. Skulle ju vara en perfekt julklapp åt mig själv att slippa fila hans fötter. Tycker det är så äckligt!!