Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 19

Adaras Julkalender Lucka 19

Hipp hurra! I dag är det min födelsedag och det vill jag såklart fira med något speciellt. Därför ger jag i dagens lucka bort en härlig present med fem av mina handplockade skönhetsfavoriter.

I samarbete med Polhem PR tävlar jag ut en julklapp fylld med fem av mina skönhetsfavoriter som jag inte kan få nog av:

 • Beautyblender Red Carpet (199 kr)
  Älskad världen över! Beautyblender är den ULTIMATA makeupsvampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Den hjälper dig att lägga en felfri bas.
 • Beautyblender Blotterazzi (229 kr)
  Ett must have för touch-ups! Blotterazzi är likt blotting paper, fast i svampform och återanvändbart. Det prisbelönta Beautyblender-materialet hjälper dig att absorbera överflödig olja och lämnar huden matt och strålande – utan att störa din makeup. Den praktiska förpackningen med inbyggd spegel gör den smidig att ha med i handväskan.
 • Tangle Teezer Blow Styling Full Paddle (259 kr)
  Upptäck Tangle Teezers helt nya paddelborste för alla hårtyper. De innovativa piggarna tillåter en skonsam borstning och gör håret glansigt, friss-fritt och mer voluminöst.
 • Tangle Teezer The Orginal (159 kr)
  Favoritborsten nr. 1! Tangle Teezer slätar ut ditt hår utan att skada fjällskiktet och fungerar för både vått och torrt hår. Den ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. I dagens lucka kan du vinna limited edition-designen Winter Berry.
 • Invisibobble 3-pack i Raspberry Red (59 kr)
  Jag vet inte hur många gånger jag har tipsat om Invisibobble. När du väl provat en Invisibobble kommer du aldrig vilja använda vanliga hårsnoddar. Denna lämnar inga avtryck i håret och är supersmidig att sätta på och ta loss från håret – även vått hår.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Yasmin Abdi, stort grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

134 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 19”

 1. GRATTIS fantastiska du! ❤️
  Hoppas din dag blir fantastisk!

  Jag borde vinna för att jag är en make-up geek. Kommer söka in på maskörlinjen på Teaterhögskolan och har längtat efter att prova beautyblender!
  Likear och följer instagram/Facebook sen länge. ?

 2. Först och främst Grattis till dig! Jag borde vinna för att jag såhär 5 dagar innan julen har årets oskönaste pms och är sjukt opepp på allt vad julen innebär. Alla verkar älska julen så jag känner mig som ett stort undantag.

 3. Grattis på födelsedagen!

  Det här kitet är som gjort för mig. Har väldigt långt hår som kräver ganska mycket jobb och dessutom blir jag lätt blank i ansiktet under dagen. Jag har inte provat några av produkterna tidigare så det skulle göra det extra roligt.

 4. Malin Svensk Björck

  Grattis på födelsedagen 🙂

  Detta underbara kit skulle jag ge till min lillasyster är hon fyller år. Precis vad hon behöver och förtjänar för att kunna göra sig fin ♡
  Hon är ensamstående mamma till en liten kille, har ett heltidsjobb och hjärtproblem och en obotlig bindvävssjukdom. Så hon sliter verkligen. Är värd Lite lyx i livet 🙂
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin

 5. Grattis på födelsedagen fina Ida! Jag vill gärna vinna dina handplockade favoriter då jag haft ett tufft år & behöver lite lyx i form av adarabeauty ❤️

 6. Elisabeth Nilsson

  Grattis på din födelsedag ! Jag hoppas du får en fin dag 🙂

  Jag hoppas vinna födelsedagspresenter till en kompis som fyller år
  den 14 januari, så typiskt när man studerar och julen nyss har varit.

 7. Ann-Charlotte Larsson

  Hipp, hipp, hurra…..GRATTIS på din da’!!!

  Jag skulle gärna ge dina favoriter till en av mina favoriter i julklapp.
  Tror hon skulle bli väldigt glad.
  Hoppas du får en fantastisk födelsedag.
  Mvh
  Ann-Charlotte (som följer dig även på Facebook och Instagram)

 8. Grattis på födelsedagen! Hoppas den blir lika fab som du!

  Min dotter har tjockt och bångstyrigt hår och hon är dessutom håröm, så de härliga borstarna skulle bli en toppenklapp till henne. Själv är jag himla sugen på att testa touch-up-svampen!

  Håller tummarna.
  Kram!

 9. Det skulle säkert bli mina favoriter också om jag fick vinna
  så jag önskar att jag blir en lycklig kvinna.

 10. Mitt hår blir superlätt jättetrassligt… Med detta kitet kan jag lätt fixa det vart jag än är direkt från handväskan eller gymbagen 🙂

 11. Grattis på födelsedagen! 😀
  Jag vill vinna främst för att mitt hår ser så himla tråkigt och matt ut nuförtiden. Eftersom det var mycket bra för håret i denna lucka skulle jag gärna ge mitt hår en ny boost med dessa produkter! 🙂

  Följer och gillar sedan tidigare! 😉

 12. Åh Beautyblender! Jag har ännu inte testat denna lilla magiska svamp men är så nyfiken på både svamp och blotterazzi. Att mitt hår dessutom är supertjockt och svårt att borsta ur efter dusch gör ju detta lilla paket perfekt i mina ögon. Hoppas på lite lördagstur. Följer på både instagram och facebook.

 13. Julstress och sena jobbkvällar har satt sina spår. Jag skulle verkligen behöva lite hjälp på traven för att bli redo för alla julens roliga firanden i och tillställningar. Detta kitt skulle bli räddaren i nöden.

  PS! Stort grattis! Hoppas att du får en härlig dag 🙂

 14. Jag är med och tävlar. Vill vinna, för man blir verkligen nyfiken på att testa dem när du skriver så positiva saker om dem. Gillar på facebook, liselotte andersson

 15. Åh herregud vilket bra pris:D jag har velat haft både en beauty blender, paddelborste och snoddarna du tipsat om såå länge men varit för snål för att köpa. Skulle vara underbart att få vinna 🙂
  Följer dig som sagt på facebook och började följa dig idag på instagram (3mmapersson)

  Grattis till dig och hoppas du får en bra dag. 😀
  /Emma Persson

 16. GRATTIS FINIS IDIS!! ? Vilken härlig lucka! Jag vill vinna för att jag har skadat mitt hår en del genom att duscha varje dag ? – så hade varit fantastiskt! Sen är jag en riktig nybörjare, vad gäller sminkning – men då har jag en bra bas att stå på för att få prova mig fram ?

  + gillar på instagram och facebook (och nyhetsbrev + bloglovin) ?

 17. En härlig låda med allsköns fröjd skulle göra denna beautynista nöjd!
  En extra härlig klapp till mig, en skönhetstokig beautynördstjej!
  Detta vore drömmen att vinna, ta nu chansen att glädja denna kvinna!

 18. Jag må hon leva, jag må hon leva uti hundrade år 🙂

  Jag vill vinna för att jag fått ett ökat intresse för sminkningar och frisyrer på sistone och då är dessa grejer perfekt 🙂

  Följer på FB och IG

 19. Mitt hår börjar alltid sig tova
  så tangle teezern vore rolig att prova
  sen älskar jag blenders så det vore gött
  att få en som går i rött

 20. WOW, dessa har jag verkligen testa!
  Jag skulle vilja testa dessa produkter, då jag inte testat någon av dem förutom hårsnoddarna,
  sedan gillar jag extra mycket att det är dina favoriter vilket gör det extra intressant.
  Jag vill ha lite produkter man kan använda under en längre tid hemma,
  vilket dessa produkter återspeglar!

  Grattis på dagen! 😀

 21. Stort grattis på födelsedagen fina Adara – och WOW vilken underbar tävling! Jag har inte provat någon av produkterna men känner direkt att dessa fyller flera behov i min vardag 😀
  Det vore underbart att kunna fixa en felfri bas, ha en touch-up redo i handväskan, sätta upp håret utan avtryck, och reda ut håret snabbt och smärtfritt. Denna tävling är ett utmärkt tillfälle att uppfylla flera önskningar (som jag inte ens visste att jag hade) – och därför vill jag vinna!

  Följer på Instagram och Facebook 🙂

 22. Är en ensamstående tonårspappa som ständigt går vilse i hårvårds djungeln! Men just dessa grejer vet jag att min 15-åriga dotter skulle ÄLSKA. En tangle teezer borste har hon, fast den är utsliten på grund av hennes tjocka midjelånga hår. Så just en sån står på önskelistan till tomten 😉 Såna där bobbles vet jag också att hon gillar. Hon skulle bli överlycklig över denna julklapp. Och snacka om att hon skulle bli förvånad över att farsan lyckats!! 😀

  Följer dig på instagram, hobbothemanc

 23. Stort grattis! Hoppas du får en rolig dag med en massa fina presenter som du har förtjänat!?⭐️
  Precis som du älskar jag mode och skönhet, på sista tiden har jag även börjat intressera mig hår. Så när jag såg denna lucka i din helt underbara julkalender blev jag såå glad. Jag har även velat prova blotterazzi för att man har sett alla YouTubes använda den.
  Ps. Följer din insta?

 24. Jag vill så gärna ge mina kära de klappar de förtjänar och inte det lilla min plånbok tillåter.
  Med detta paket kan nog dottern inte önska mer. och grattis!

 25. Åh vilket pris!! Jag har hört mycket bra om alla dessa produkterna och en skönhetsnörd som jag är så vill jag verkligen ha aaallt!! Så det hade varit så kul att vinna, speciellt för att jag vill ha en beautyblender <3

 26. Grattis Ida! Hoppas din dag blir toppen!

  Jag önskar vinna detta underbara sett till min dotter som har sjukt mycket hår. Det är ett vackert hår men det behöver jobbas med för att vara vackert. Så detta sett skulle underlätta otroligt mycket 🙂

  Ha en fin dag och God Jul!
  Jea

 27. Isabelle Hedström

  Min lillasyster hade blivit överlycklig med detta kit i julstrumpan på julaftonsmorgon!

  Följer på instagram (hedstrombella) Gillar på facebook ( Isabelle Hedström)

 28. Grattis!! Jag vill vinna för jag vill skämma bort både mig och min mamma, vi har kämpat hårt med jobbet på sistone och behöver lite beauty-uppmuntran 😉

 29. Mattias Olofsson

  Det finns en person som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens, förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med visdomsord
  som förklarar hur saker fungerar på vår jord!
  Hon är mamma till mina barn och jag älskar henne så,
  därför håller jag tummarna att hon denna grymma klapp ska få!

 30. Hipp hipp hurra, grattis på din födelsedag! Hoppas att du får en underbar dag. Jag är med och tävlar. 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att jag som student nästan aldrig har råd att köpa något fint/bra till ig själv, då ekonomin är knaper. Så detta skulle vara toppen. 🙂

 31. Först och främst stort grattis på födelsedagen Ida! Hoppas du får en helt fantastisk dag, och njuter till fullo.

  Sen vill jag givetvis vara med och tävla, då jag tycker det här fina innehållet ser riktigt spännande ut. Hade varit super kul att få dela det tillsammans med dottern. Vi älskar att testa på nya produkter och jag har ju fått läsa ett och annat om dessa här i din blogg, och utav de jag har läst så låter det riktigt bra vilket gör att jag vill prova desto mer.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 32. Louise Johansson

  Stort grattis på födelsedagen!!!

  Detta vill jag jättegärna vinna,
  så att mina hårproblem kan försvinna.
  I en timme jag brukar borsta mitt trassliga hår,
  ofta det också brukar komma en tår.
  Att sminka mig är jag inte heller bra på,
  därför hoppas jag denna hjälp få.

 33. Grattis på födelsedagen 🙂
  Jag skulle vilja vinna för att ge dessa grejer till min kära mamma i julklapp. Har inte råd med julklappar i år, men vill SÅ gärna ge henne något då hon verkligen förtjänar det. Tycker att dessa skönhets grejer skulle passa perfekt för henne! 🙂

 34. Åh vad underbart! Hade så himla gärna velat vinna för en gångs skull, hade varit så kul. Verkar vara urgrymma produkter så hade blivit jätteglad.

  Gillar på facebook, och grattis!

 35. Jag har inte provat någon av dessa produkter men skulle gärna göra det! Speciellt borstarna, har hört mycket bra om dom. Håller mina tummar! Grattis på födelsedagen, hoppas att du får en riktigt bra dag 🙂

 36. Oh my God! Ha den äran, vackra människa! <3 <3 <3

  Den här luckan är fylld av mina direkta behov.
  Äntligen något som kan sätta mitt hår på prov.
  Vill så gärna vinna ett set av ordning och reda.
  Blotting paper, svamp och borstar breda.
  Att råka få dreads är min stora fasa.
  Då skulle mitt liv i bitar rasa.
  Mitt kalufs är gjord av tovor och lockar.
  Om jag vinner, jag gråter, bugar och bockar.

  Följer på insta @Mjukwaara

 37. Grattis på födelsedagen! Och tack för en jättefin och inspirerande blogg!

  Jag vill vinna för att jag väldigt gärna vill ha varenda sak du gömt i dagens lucka. Har testat en liknande beautyblender och resultatet var helt otroligt! Dags att sluta använda fingrarna till foundation! Bloerazzi verkar ju supersmart, det känns inte ok att bara pudra och pudra och se ut som något slags kakmonster på kvällsfesten.

  Mitt långa hår har en del självfall och skulle gärna äntligen få min egen tangle teezer och en paddelborste; har aldrig ens prövat någon av dem fast jag hör att de ska vara supersmarta. Invisibobble vill jag gärna ha fler av, hårband försvinner ju med tiden (som sockor) 🙂 Det vore så himla kul att vinna nånting, jag har försökt hänga med och tävla de flesta dagar i mån av tid – hoppas hoppas hoppas!

  Ha en riktigt härlig dag!

 38. Oj, vad lyxigt detta paket såg ut. Hoppas jag hinner få en innan de tar slut. Det hade varit helt underbart, och dessutom riktigt rart 🙂

 39. Är väldigt intresserad av bra hårprodukter och tycker om att ta hand om mitt hår. För mig som har långt hår så kan det lätt bli tovor i det och vill få mitt hår att se fint och glansigt ut så tycker jag att detta passar mig 🙂

 40. Grattis på din dag!

  Själv så har jag födelsedag på Julafton så detta kit skulle bli en perfekt födelsedags present till mig..

 41. Elina Söderberg

  Mitt hår är hopplöst på vintern, blir alltid trassligt vad jag än gör. Tror att detta kitet hade hjälpt mig en bra bit på vägen!

  Grattis på födelsedagen, och god jul 🙂

 42. GRATTIS på födelsedagen 😀 Hoppas att du får en fin dag! Och jäklar vad jag hoppas på att vinna denna underbara lucka då jag har velat testa varenda grej ett bra tag nu!!

  P.S. Gillar och följer sedan tidigare

  Kram!

 43. Håret är en stor del av det intryck man gör, om det är snyggt i ordning eller bara allmänt i dåligt skick. Under hela vintern är mitt hår livlöst, hoppas få göra något åt detta med hjälp av ordentliga produkter som inte sliter på håret i onödan. Vill även på vintern kunna utstråla den positiva energi som jag känner, men som inte alltid framgår på grund av att håret inte får den uppmärksamhet som det förtjänar 🙂

 44. Stort Grattis till dig på din födelsedag

  hoppas vinna denna lucka då skulle jag bli så glad
  gillar din blogg så klart
  många tips och ideêr jag får det tackar jag så hjärtligt för
  hoppas på turen
  Titti

 45. Stort grattis på dagen! Jag har haft ett oerhört tufft år på det privata planet och känner att nu börjar det kanske vända. Detta skulle vara så skoj att skämma bort mig själv med.

 46. Men Grattis:) Hoppas att du får en fin dag med allt gott:)

  Det här vill jag gärna vinna och bli en stiligare kvinna:)

 47. En motivation till att jag ska vinna är väl att jag vill det, väldigt gärna. Jag kan inte säga att jag inte har råd att införskaffa produkterna, det har jag. Men när det kommer till kritan så är väl dessa produkter något som man aldrig riktigt unnar sig. Det är svårt att motivera för sig själv varför de är just så nödvändiga, för det är dem i själva verket inte. Men ibland så måste man låta sig själv vara lite egoistiskt och sätta den allt så eftertraktade guldkanten på vardagen. Därför ber jag dig att ge vinsten till mig, för att jag vill.
  God jul!

 48. Asså, ååh, en perfekt goodiebag för mig. Har länge velat testa beautyblendern, har oljig hy och hört grymma recensioner om blotterazzin, en borste som ger glans och mer volym är perfekt för mitt nordiska taskiga hår, min gamla Tangle teezer håller på att böja piggar med mera men det är det bästa borsten jag provat och slutligen så får jag tydliga märken av tofsar och även sjukt ont i huvudet för det drar så mycket. Åhh, vilken perfekt julklapp det här skulle vara, det är allt jag har att säga <3

  + följer dig på instagram!

 49. Grattis på din dag! Följer dig på insta heter emzaans. Jag vill gärna vinna så att jag bland annat kan ta hand om mitt hår! Älskar snoddarna, bästa som finns. Men efter mkt användning har de tyvärr gått av så behöver nya! 🙂 Att kunna borsta håret med en bra borste står oxå högt upp på listan 🙂

 50. Jag har inte provat en endaste av dessa produkter men samtliga låter ju helt fantastiska när du berättar om dem!
  Nyfiken i en strut håller tummarna!

 51. Wow vilket dröm paket, och åh va gärna jag vill vinna det! Att bli snygg i håret,vore perfekta slutet på året. Lyckan skulle vara stor, ja större än du tror.

 52. Hej hej!

  Dina favoritprodukter låter som om de lätt skulle kunna bli mina favoritprodukter. Idag har jag en trasig hårborste där pikarna lossnar hela tiden och jag borstar gärna håret när det är blött. Inga gummisnoddar som är bra har jag heller. Beautyblender Blotterazzi har jag aldrig hört talas om så det låter verligen som jag behöver hjälp från ett proffs i det här med hårvård så av den anledningen hoppas jag vinna. Jag följer dig självklart även på Facebook 🙂

 53. Dessa produkter är nya för mig, men jag är en sån som gärna testar nya grejer som folk rekommenderar!

 54. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.
  Ett stort grattis på födelsedagen.

  Här är en härlig blandnig som är perfekt för mig. Det mesta finns samlat i en goodiebag. Läckra produkter som skulle förtrolla min kalufs från en risbuske till ett mjukt och lent hår. Wow om jag detta vann, skulle jag skrika av glädje. För lite lyx och flärd vill jag unna mig under julen, och det är jag nog värd.

  Följ @adaras på Instagram
  Gillar Adaras Blogazine på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 55. Om man av mitt badrum gör ett tvärsnitt,
  står det klart vilket behov jag har av detta kit.
  Vågar inte tänka på hur gamla mina hårsaker är,
  och detta paket väcker verkligen habegär.

 56. Har en dotter med långt,tjockt och kompakt hår och är på det, extremt håröm! Så vi brukar ha det riktigt muntert när det är dags och reda ut fågelboet ???

 57. Grattis! 🙂

  Åh, detta grymma kit hade varit så härligt lyx att få skämma bort sig själv med, de hade piggat upp i vintermörkret!:)

  Följer på Instagram som frozenvanilla_

  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson

 58. Ringvor Andersson

  GRATTIS! på födelsedagen. Vill gärna prova alla dessa sköna produkter. får nog inte så mycket andra julökappar.

 59. Grattis på din dag!

  Jag skulle vilja vinna till min Mamma för att hon aldrig unnar sig något själv men alltid gör sitt bästa för att vi ska få allt vi behöver.

  Skulle även behöva köpa en julklapp till henne men får endast mitt barnbidrag så kan inte riktigt köpa de jag vill till henne, håller tummarna för mig.

  Kram

 60. Jag älskar att fixa med håret, men då jag studerar så har man inte pengar till hårsaker… vilket är tråkigt.

 61. Åh vad jag skulle vinna unna mitt hår dessa godbitar! Efter jag fick mina tvillingar för 3,5 år sen, har hårt blivit skitkonstigt!! Tunt och slitet och såå trist.

 62. Den här vintern har varit tufft för mitt hår, det har visat sig på alla sätt det går. Ena dagen frissigt nästa dag fett, tills jag efter en helrakning längtade hett. Så om det är något jag tror att mitt hår skulle gilla, så är det såna här vårdande saker som gör gott för en frilla.

  Följer såklart på insta! 🙂

 63. Grattis! Jag vill vinna för att jag har hår som alltid rufsas ihop, oavsett om jag borstar det kvällen innan. Så borsten skulle komma väl till pass!

 64. Grattis på födelsedagen! Jag vill vinna dagens lucka för att jag så sjukt gärna vill testa hårsnoddarna och blotterazzin! Och min beautyblender går inte att få ren längre!

 65. Madeleine Jonasson

  Detta hade varit en sån kanon bra överraskning till min älskade lillasyster som är stjärnan i mitt liv och gör livet värt att leva så hon är värd allt och lite till.

 66. Anetth Stegervall

  Grattis på födelsedagen!

  Jag testar gärna nya produkter och mitt hår är otroligt slitet efter sjukdom så lite piff för mig hade varit en super grej! 🙂

 67. Jag tycker det är kul att prova nya produkter och har hört mycket gott och både Tangle Teezers och invisibobble, så jag är jättenyfiken på om just de produkterna skulle funka bra på mitt hår! Jag vill vinna för att få ett gäng kvalitetsprodukter och byta ut saker här hemma som inte funkar så som jag vill att de ska göra!

 68. Vilket kit – helt fantastisk kombo att äga. Jag vill verkligen ha detta utsökta kit. Visste inte att det fanns så bra prylar. (en del)

 69. Martina Andersson

  Vilken fantastisk vinst!
  Jag skulle vilja vinna för att jag behöver nya favoriter i mitt liv. Man måste förnya sig och bra produkter är ett måste!

 70. Gillar o delar på fb
  Jag skulle vilja vinna detta paket till min dotter, det hade varit en jättebra julkapp
  mvh emma

 71. Min dotter har riktigt långt hår så detta hade varit en kanonjulklapp till henne.
  Gillar o delar på fb
  hoppas på tur

 72. Men grattis på födelsedagen! 🙂 Otroligt bra favoriter du hade plockat ihop som en vinst idag, är som handplockat för mina behov haha! För mig som har långt och tjockt hår (som såklart är jättetrevligt) så tillkommer även en hel del konsekvenser också. Liksom borstar som snarare låser sig i håret än att reda ut det eller snoddar som går sönder av den tjocka tofsen när man har uppsatt. Låter även intressant med makeup svampen och blotterazzin, då jag själv upplever att sminket ibland efter dagen lägger sig som en blank ojämn yta. Helt klart något som känns värt att testas! Håller tummarna! (Följer & Gillar dig på insta och fejjan)

 73. Grattis Ida!

  Med en enkel tulipan
  Uppå bemärkelsedan
  Jag har den äran
  Jag har den äran
  Att gratulera!
  Och motivera!

  Jag tror att dagens vinst vore perfekt åt min mamma i julklapp, hon har aldrig koll på frisyren och har aldrig testat en beautyblender, skandal!

  Kram och God Jul

 74. Jag vill vinna eftersom jag är sååå sugen på beauty blendern! Den är så svår att få tag på där jag bor och därför har inte jag testat den.

 75. Åhh stort grattis!! Hoppas du har en strålande födelsedag och får massor med hårda paket och tårta!!

  Jag skulle vilja vinna den fina goodiebagen då jag tror att dina favoritprodukter kan få ordning på mitt (som det känns) hopplösa hår!!

 76. Detta vill jag vinna till min äldsta dotter som fyller sjutton snart. Ser flera saker som hon verkligen skulle uppskatta.

 77. ååh, drömmen att vinna detta kan slå till. Jag skulle verkligen vilja vinna detta paket för 1. jag ägde en trangeltrizer men någon snodde den på mitt jobb ur min väska, väldigt moget och blev såklart otroligt ledsen. 2. Alltid velat äga en riktig Beautyblender då dessa fejk är himla hårda och har inte råd att köpa en äkta som är mjuk och bättre att arbeta med. Även den andra Beautyblender blotterize eller hur det stavas har jag hört otroligt bra om, tkr den dock låg på alldeles för hög summa för att min ekonomi skulle klarar av det köpet tråkigt nog. Hade gett bort borsten i julklapp till min mamma då hon har väldigt tjockt hår och blir lätt tovigt, torrt och frissigt. Skulle vilja skämma bort min fina mamma med en bra borste som kanske gör hennes hår bättre tillsammans med en hairlotion fån get2b som jag köpt till henne (använder själv och älskar den) : ) kram och håller tummarna, grattis på födelsedagen och hoppas du haft en riktigt bra dag! följer dig redan på instagram och facebook för långt tillbaka, heter yohanna puffen svensson på facebook och puffeen på instagram 🙂

 78. Mitt hår är slitet och inte så omhändertaget. ett kit med hjälpmedel som du plockat ut skulle nog absolut få upp mitt intresse för mitt eget hår igen!!

 79. Mina barn är så otroligt hårömma, så jag skulle bli överlycklig om jag fick en borste som hjälpte mig (och dem)!

 80. jessica Eliasson

  Men wow, innehåller flera av mina måste testa artiklar. Nu har jag chansen att få dem i ett bräde. Kan man ha sån tur. Ja, kanske.
  Men först grattis till dig på DIN dag. Kramar i massor.

 81. Grattis 🙂
  Jag är nyfiken på att testa den vanliga beautyblender och blotterrazzi. Har äntligen hittat en foundation som jag gillar, från Idun Minerals. Men tycker det blir lite “randigt” när jag applicerar med deras borste därför tror jag att beautyblendern kan lösa detta problem för mig. Och blotterrazzin behöver jag då jag har lätt för att bli glansig i T-zonen, hade vart perfekt för touch ups!
  Följer på FB & IG 🙂

 82. Grattis, jag fyllde år den 17 dec. Jättestort grattis, och vilken underbar vinst! Mitt hår behöver lite kärlek och vård, hösten har varit hård. Massa tråkiga förkylningar har gjort kroppen svag, ligger förkyld igen för 3:e gången på två månader.

 83. Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att du har haft en riktigt skön dag! Jag skulle vilja vinna dagens lucka för jag vill prova på alla dessa produkter. Särskilt nyfiken är jag på borstarna och Invisibobble.

 84. Jag skulle vilja ta bättre hand om mig själv nästa år! Detta året var stressigt och trist, och håret kammades med arg och slitig hand, sminket slängdes på i farten, om ens det. Nästa år vill jag göra mig fin med välbehag, och detta kit skulle passa perfekt och göra det enkelt!

 85. Åh, trasselfritt hår önskar jag till mig och mina tjejer
  tangle teezer och invisibobble verkar vara toppengrejer!

  Hej turen, kom nu till oss!
  Och STORT GRATTIS ♥ till dig förstås!

 86. Grattis!

  Vill så gärna förgylla min tillvaro och tycker trots att kassan är skral att jag är värd att vara fin och ha bra produkter.Önskar och hoppas

 87. Önskar detta hårpaket då det blir en utmärkt present till en vän vars hår är något yvigt behöver hjälp med vissa uppsättningar. Själv har jag kort hår lättskött.

 88. Lise-Lotte Larsdotter

  Jag vill överraska min mamma med dessa underbara skönhetsprylar i 70-årspresent.Hon skulle bli så glad.

 89. Stort grattis till dig! Hoppas du haft en underbar dag! Jag skulle vilja vinna då jag skulle ÄLSKA alla produkter. Jag är extra nyfiken på paddelborsten och invisibobble. Har hört så mycket bra om alla produkter så det skulle vara fantastiskt kul att få testa de själv. Mitt hår är väldigt känsligt och skulle bli glad av bra borstar som inte sliter och samtidigt ger volym. Dessutom fyller jag själv år på måndag så det skulle vara en perfekt läglig present 🙂 Kram och god jul! (Följer såklart dig på Facebook och instagram sedan långt tillbaka)

 90. Till mitt både tjocka och långa hår skulle det här kitet underlätta enormt!
  Jag kan inte ha vanliga hårsnoddar då mitt hår tynger så mycket att jag till slut får ont i huvudet och håret är en riktig pina att reda ut när jag varit ute ett tag, för att inte tala om när det är nyduschat…
  Det vore verkligen hur härligt som helst att vinna kitet!! 🙂

 91. Grattis på födelsedag!!!!!
  Fyllde själv år för ett par veckor sen, har bara fått en present, skulle vilja få fler i efterskott.
  Gillar och följer

 92. Jag fyller år på juldagen och detta hade varit en grymt bra födelsedagspresent till mig själv. Saker som jag har användning för varje dag. Lyxigt och praktiskt.

  Följer/gillar på fb

 93. Många fina saker som jag aldrig har provat. En bra borste jag behöver till mitt hår som ibland blir ihoptovat. Mina svamper är hårda som sten, de ger jag på båten. Om jag nya får kanske jag på makeupen får flyt, att köpa allt nytt är för mig alldeles för dyrt.

 94. Dessa produkter finns inte i mitt badrum, och det skulle vara väldigt kul att få prova dem ? har hela mitt liv använt fingrarna vid applicering av foundation men dendär svampen verkar ju kalas! Och Blotterazi skulle vara ULTIMAT för min hy som gärna bli glansig och oljig mitt på dagarna. Nu håller jag tummarna 🙂

 95. Paket är det bästa jag vet,
  det är ett som är säkert det!
  Men jag kan inget under granen finna,
  hoppas därför jag detta fina paket får vinna!
  För jag har under året varit snäll,
  och vill gärna öppna ett paket på julaftonskväll!

 96. Min mamma är en kvinna som har, likt många andra kvinnor, levt ett liv där hon inte blivit behandlad rättvist, inte fått säga vad hon tycker eller känner, inte fått umgås med vilka hon vill, inte fått göra det hon vill med sina dagar, veckor, månader eller år. Samtidigt finns det få, om någon, människor som jag unnar det rakt motsatta. Hon förtjänar allt hon kan få och mer därtill. Jag vill vinna så jag kan ge henne dettta fina paket. För även hon förtjänar att skämmas bort.

 97. Mamma du har haft ett tufft år
  jag har känt din sorg jag har sett mången tår
  För första gången har våra roller varit ombytta
  jag har varit den som dig tröstat och gjort nytta
  Dock det som kvar finns av detta år
  är linjer och matthet som satt sina spår
  Jag vill ge dig ett paket av skönhets drömmar
  där det sista av sorgen kan ge upp i sina sömmar

 98. Min lilla 4 åring behandlas för sin Leukemi och behandlingen gör henne väldigt trött och orkeslös och det är inte roligt att vara på sjukhuset så mycket. Att sätta upp håret i fina och roliga frisyrer skulle med all säkerhet vara ett glädjeämne och uppmuntran under hennes och vår tuffa tid.

  Jenny Nordberg
  Ljusviksvägen 21
  86234 Kvissleby

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet