Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 19

Adaras Julkalender Lucka 19

Hipp hurra! I dag är det min födelsedag och det vill jag såklart fira med något speciellt. Därför ger jag i dagens lucka bort en härlig present med fem av mina handplockade skönhetsfavoriter.

I samarbete med Polhem PR tävlar jag ut en julklapp fylld med fem av mina skönhetsfavoriter som jag inte kan få nog av:

 • Beautyblender Red Carpet (199 kr)
  Älskad världen över! Beautyblender är den ULTIMATA makeupsvampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Den hjälper dig att lägga en felfri bas.
 • Beautyblender Blotterazzi (229 kr)
  Ett must have för touch-ups! Blotterazzi är likt blotting paper, fast i svampform och återanvändbart. Det prisbelönta Beautyblender-materialet hjälper dig att absorbera överflödig olja och lämnar huden matt och strålande – utan att störa din makeup. Den praktiska förpackningen med inbyggd spegel gör den smidig att ha med i handväskan.
 • Tangle Teezer Blow Styling Full Paddle (259 kr)
  Upptäck Tangle Teezers helt nya paddelborste för alla hårtyper. De innovativa piggarna tillåter en skonsam borstning och gör håret glansigt, friss-fritt och mer voluminöst.
 • Tangle Teezer The Orginal (159 kr)
  Favoritborsten nr. 1! Tangle Teezer slätar ut ditt hår utan att skada fjällskiktet och fungerar för både vått och torrt hår. Den ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. I dagens lucka kan du vinna limited edition-designen Winter Berry.
 • Invisibobble 3-pack i Raspberry Red (59 kr)
  Jag vet inte hur många gånger jag har tipsat om Invisibobble. När du väl provat en Invisibobble kommer du aldrig vilja använda vanliga hårsnoddar. Denna lämnar inga avtryck i håret och är supersmidig att sätta på och ta loss från håret – även vått hår.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Yasmin Abdi, stort grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share