Artikeln innehåller reklamlänkar

4 Tips för en skönare skönhetssömn

Skönhetssömn - Löwengrip Care & Colors Eyelighter

Hallå där nattugglor! Här kommer fyra tips som gör din skönhetssömn bättre och samtidigt gör att du ser piggare och fräschare ut!

God sömn är såklart inte bara bra för humöret. Det påverkar även ditt utseende. Jag är en riktig nattuggla och sover långt ifrån de rekommenderade timmarna. Men det är inget som stoppar mig från att försöka få ut det mesta av min skönhetssömn. Här är fyra kvällskvistfavoriter som jag inte kan vara utan:

4 tips för en skönare skönhetssömn

lovengrip-eyelighter-eye-cream

1. Bättre sömn med en sovmask

Att sova i ett mörkt och svalt rum är optimalt och ofta en självklarhet på vintern när det är både mörkt och kallt ute. Men en sovmask är toppenbra att ha hemma och ha med sig på resan! Om ditt rum inte är helt mörkt kan det påverka din sömn och hälsa avsevärt. Ett ansträngt öga har lättare för att bilda rynkor och påsar under ögonen samtidigt som kroppens produktion av melantonin störs. Sov med en sovmask och slappna av.

Shoppa här: PJ Salvage Sleep Mask

2. Mindre mörka ringar med Löwengrip Care & Colors Eyelighter

Löpwengrips nya ögonkräm Eyelighter är perfekt för trötta dagar då man vill se piggare ut. Den lätta ögonkrämen är ljusreflekterande och motverkar svullnad och mörka ringar. Jag gillar verkligen den lätta och sköna konsistensen som snabbt absorberas och samtidigt gör att huden under ögonen ser jämnare ut. Dutta ifrån näsan ut mot kindbenet (använd ringfingret som är svagas och orsakar minst tryck på huden).

Shoppa här: Löwengrip Care & Colors Eyelighter

3. Mjuka och snygga läppar med Nivea Lip Care & Colour

Färgat läppbalsam när man ska sova tänker du? Absolut tänker jag! Jag är HELT beroende av Niveas nya två i ett-stift (”Rosé” är helt lovely!). De har en vårdande kärna som återfuktar läpparna med sheasmör, glycerin och provitamin B5 samt en yttre ring som tillför en naturlig touch av färg. Den doftar supergott och gör läpparna mjuka – samtidigt som du kan se sådär naturligt ”i woke up like this”-snygg ut.

Shoppa här: Nivea Lip Care & Colour

4 Stärkt hud med Vichy Idéalia Skin Sleep

Det går inte en kväll utan att jag smörjer in mig med en leave in-ansiktsmask. Det gör under för huden och är särskilt uppskattade i vinterkylan när huden blir extra torr. Som ni vet är jag helt tokig i Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask och precis lika mycket gillar jag Vichy Idéalia Skin Sleep (men den såg snyggare ut till denna bild haha). Nattkrämen innehåller bland annat koffein som förbättrar hudförnyelsen, aprikoskärnolja som mjukgör och lugnar, hyaluronsyra som ger och binder fukt och B3-vitamin som stärker hudens skyddsbarriär. Krämen är superhärlig att använda och kommer i en lättapplicerad gelform.

Shoppa här: Vichy Idéalia Skin Sleep

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share