Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 14

Maria Nila Pure Volume

Dagens lucka presenteras i samarbete med Maria Nila. Bakom luckan finns ett exklusivt kit med allt du behöver för att ta hand om vintertrött hår.

Maria Nilas ar ett brett utbud av exklusiv och färgbevarande styling. Just i dag kan du vinna ett lyxigt Pro Volume-kit (värde 587 kr) med shampoo, balsam och hårinpackning som hjälper till att ge ditt hår volym och gör det välmående och härligt. Produkterna innehåller Colour Guard Complex som reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling, UV strålning och fria radikaler. Alla produkter är fria från sulfater och parabener.

  • Maria Nila Pure Volume Shampoo, 179 kr
    Ett volymschampo som gör att ditt hår känns tjockare och ger volym till fint hår, samtidigt som den stärker hårets struktur. Shampoot innehåller vitamin B5 som ger hållbar volym och vitalitet till håret.
  • Maria Nila Pure Volume Conditioner, 189 kr
    Ett utredande balsam för fina och tunna hårstrån som mjukgör och återfuktar utan att tynga ner. Vitamin B5 ger håret volym, spänst och lång hållbarhet.
  • Maria Nila Pure Volume Masque, 219 kr
    En skonsam och lättviktig behandling för fina, tunna hår som återfuktar, ger näring och ett silkeslent resultat – utan att tynga ner. Vitamin B5 ger håret volym, spänst och håller det fräscht länge.

Så tävlar du:

Motivera med max tre meningar varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Therese Kunnas Franzen, grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share