Artikeln innehåller reklamlänkar

3 Parfymtips inför hösten 2015

3 parfymtips inför hösten 2015

Dags att uppdatera doftgarderoben? Här är 3 parfymtips inför hösten! Vad sägs om att möta AW15 med en ny sofistikerad, elegant eller originell doft?

Parfymtips inför hösten 2015

Boucheron Quatre Pour Femme & Clean Original EdP

Boucheron Quatre Pour Femme

Min favoritparfym just nu! Boucheron Quatre är en ny doft som fått sitt namn och är synbart inspirerade av de ikoniska Quatre-ringarna (notera designen på flaskans snygga topp). Doften öppnar med fruktigt sprudlande citrusnoter av grön mandarin, röda vinbär och jordgubbar. Doftens sensuella hjärta är fyllt av ros och jasmin medan det i basen blandas gyllene träslag med sensuell mysk. Doften är helt enkelt bara FAB! Blommig och fruktig samtidigt som den träiga basen gör den sofistikerad.

Boucheron Quatre Pour Femme lanseras vecka 37.

Clean Original EdP

Om du är less på blommiga och söta dofter eller helt enkelt bara vill ha en originell parfym i höst är denna doft något för dig. Clean Orginal ger dig en härlig och superfräsch nyduschad doft. Clean kombinerar dofter från litsea cubeba, apelsin, lime, rosa grapefrukt, passion lily, rose germanium och vit musk.

Clean Original EdP, 695 kr (60 ml)

Boss Jour Pour Femme Runway Edition EdP

Hugo Boss – Boss Jour Pour Femme Runway Edition EdP

Detta är samma doft som Boss Jour Pour Femme EdP men med en förpackning designad av Jason Wu, inspirerade av modet med Boss Woman Runway Editions. Doften öppnar upp med frisk noter av lime och grapefrukt för att sedan övergå i ett blommigt, elegant hjärta av kaprifol, liljekonvalj och freesia. Doften avslutas sedan i en jordnära bas av mysk, vit björk och krämig ambra. Boss Jour Pour Femme är en perfekt parfym för dig som vill ha en blommigt upplyftande, frisk, elegant och sofistikerad doft i höst.

Boss Jour Pour Femme Runway Edition EdP, 745 kr (50 ml)

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share