This post is available in
20s style photoshoot - Dots & Frog Photography

Här är några till bilder från den rätt så spontana 20s style-photoshooten inför Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Jag skrev i vår Nynäshamn-fotogrupp på Facebook och frågade om någon ville fota mig innan galan. Natalie Lizette LundöDots & Frogs Photosgraphy svarade och vi sågs drygt en timme innan jag skulle åka in till stan.

20s Style Photoshoot w/ Dots & Frogs Photography

20s style photoshoot - Dots & Frog Photography20-talsoutfit // Dots & Frog Photography20s style photoshoot - Dots & Frog Photography20s style photoshoot - Dots & Frog Photography

Foto: Natalie Lizette Lundö / Dots & Frogs Photosgraphy

Det var hur kul som helst att bli fotad av Natalie. Jag älskar hennes ljusa bildstil och spontanitet som fotograf. Trots att vi inte hade setts innan, inte visste var vi skulle fota och bara hade lite tid på oss hann vi fota på flera olika platser i Nynäshamn centrum. Det var förresten väldigt underhållande att se blickarna från förbipasserande Nynäsbor. Jag antar att det inte är varje dag någon går runt med en lång fjäderboa och satinhandskar i centrum 😉

Vad tycker ni om bilderna?

[divider]20s Style Details[/divider]

Svart fransklänningVit fjäderboaÖrhängen ♦ Vitt pärlhalsband SatinhandskarCigarettmunstycke

14 KOMMENTARER

    • Tack så mycket Annie!! 😀 Natalie är verkligen duktig! Hoppas förresten vi kan ses snart igen! Det var alldeles för länge sen sist 😉

  1. Jätte fina bilder!! Jag tyckte om bilden som växlar färg!! Det var ett tag sedan jag surfade in här sist. Jag flyttade mina ”Favoriter” mappar runt lite och nästan tappade bort länken till din blogg haha! 🙂